Szerző: Ady Krisztián

2008. március 3. 13:46

Újabb monitorsorozatot mutatott be a CeBIT-en a Samsung

[Engadget] Újabb monitorsorozatot mutatott be a Samsung, mely a hannoveri CeBIT kiállításon és vásáron is megtekinthető. A SyncMaster T-sorozat tagjainál végre szakítottak a kezdetben szögletes, majd letisztultnak nevezett csupán gömbölyded formákkal: a koreai gyártó végre üzleti felhasználásra szánt termékeinél is némi színt vitt a dizájnba.

[Engadget] Újabb monitorsorozatot mutatott be a Samsung, mely a hannoveri CeBIT kiállításon és vásáron is megtekinthető. A SyncMaster T-sorozat tagjainál végre szakítottak a kezdetben "szögletes", majd "letisztultnak" nevezett csupán gömbölyded formákkal: a koreai gyártó végre üzleti felhasználásra szánt termékeinél is némi színt vitt a dizájnba.

A T sorozat csúcsán egy 26 hüvelykes panellel ellátott monitor foglal helyet, ez a kínálatban T260 modellszámon megtalálható készülék 1920 x 1200 pixeles felbontással, hatalmas, 20:000 az egyhez dinamikus kontrasztaránnyal és 5 ms-os utánvilágítási idővel rendelkezik. Ebből a monitorból digitális tévétunerrel rendelkező változat is rendelhető.

A hagyományos VGA- és DVI-bemenetek mellett HDMI csatlakozó is található a 26 és 24 hüvelykes változaton, így akár HD-lejátszó, vagy játékkonzol is egyszerűen csatlakoztatható, illetve az egyre több HDMI-kimenetes noteszgép is pillanatok alatt munkára bírható. Utóbbi, kisebb modell ráadásul készenléti üzemben csupán 0,3 W-nyi energiát fogyaszt. A T sorozat legkisebb változata is 19 hüvelykes.

Samsung SyncMaster T sorozat

Az új SyncMaster üzleti monitorok több díszítő színben is elérhetőek lesznek, nem csak képünkön látható bordó-ezüst kivitel lesz kapható. Az első példányok még ebben a hónapban piacra kerülhetnek a világ minden szegletében, egyelőre ismeretlen áron.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.