:

Szerző: Bányai György

2008. február 20. 13:01

Bármilyen Wi-Fi mobillal nézhetünk tévét a Packet Video adapterrel

A PV (Packet Video) hordozható mobilvevő képes a Wi-Fi adapterrel rendelkező mobiltelefonokat és médialejtszókat mobil-tévévevőkké alakítani. A készülék digitális tévéadások jeleit képes a fogadóeszközök által emészthető formára dekódolni, melyek között megtalálhatóak a Nokia Nseries készülékek, az Apple iPhone-ja, vagy a HTC gyártó windowsos mobiljai is, de a felsorolás nem teljes.

[HWSW] A PV (Packet Video) hordozható mobilvevő képes a Wi-Fi adapterrel rendelkező mobiltelefonokat és médialejtszókat mobil-tévévevőkké alakítani. A készülék digitális tévéadások jeleit képes a fogadóeszközök által emészthető formára dekódolni, melyek között megtalálhatóak a Nokia Nseries készülékek, az Apple iPhone-ja, vagy a HTC gyártó windowsos mobiljai is, de a felsorolás nem teljes.

A Packet Video több változatban lesz elérhető, melyek együttesen lefedik a főbb mobil tartalomszolgáltatási szabványokat, lesz TDtv, DVB-H, MediaFLO vagy akár WiMAX változat is. Az adapter a műsorok dekódolása során szabadalmaztatott renderelési technikát használ a lehető legjobb minőség elérésének érdekében, ezen túl lehetőséget biztosít védett tartalmak biztonságos elérésére is.

Packet Video mobil tévévevő adapter
Packet Video mobil tévévevő adapter

A hordozható vevőegység lítiumion akkumulátorral rendelkezik, amelynek eddig nem ismert a kapacitása, töltöttségi állapotáról a színét változtató LED tájékoztat a burkolaton. A 64x18x40 milliméteres eszköz pontos piaci megjelenése még nem került bejelentésre, annyi azonban biztos, hogy ez még ebben az évben megtörténik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 20:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.