Szerző: Bodnár Ádám

2008. február 20. 09:51

Csökkent a Montana bevétele tavaly

A 2006-ban elért 4,1 milliárdos bevétel után mindössze 3,8 milliárdos forgalommal zárta 2007-et a Montana Zrt., valamint információbiztonságra szakosodott leánya, a Noreg Kft. A csoport nyeresége 100 millió forint körül stagnált.

[HWSW] A 2006-ban elért 4,1 milliárdos bevétel után mindössze 3,8 milliárdos forgalommal zárta 2007-et a Montana Zrt., valamint információbiztonságra szakosodott leánya, a Noreg Kft. A csoport nyeresége 100 millió forint körül stagnált.

A Montana kiemelkedő sikerként értékeli, hogy a bevételből már 63 százalékkal részesedtek a szolgáltatások, illetve hogy a MonDoc System dokumentumkezelő rendszer forgalma két és félszeres növekedéssel elérte a 730 millió forintot. 2007-ben került a piacra a grafikus felület alatt működő, konfigurálható MonFlow munkafolyamat-támogató rendszer, amely már a bevezetés első évében mérhető árbevételt realizált, 2008-ban pedig kulcsfontosságú termékként szerepel a Montana értékesítési terveiben.

Tavalyelőtt a Montana 40 százalékkal növelte bevételét, nyeresége pedig megduplázódott. Vadász Pál, a vállalat vezetője a 2007-es évre 20 százalékos bevételnövekedést prognosztizált, ezt azonban megközelítenie sem sikerült a Montanának, hiszen a forgalma 8 százalékkal csökkent.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról