Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

A Nokia 3120 Classic az olcsóbb készülékek maximuma lehet

Bányai György, 2008. február 06. 15:28
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Nokia új kedvező árú, középkategóriás telefonja, a 3120 Classic az olcsóbb készülékekben eddig ritkán látott lehetőségeket biztosít felhasználójának. A 3120 Classic segítségével szélessávon internetezhetünk, zenét hallgathatunk, valamint fényképezhetünk is.

[HWSW] A Nokia új kedvező árú, középkategóriás telefonja, a 3120 Classic az olcsóbb készülékekben eddig ritkán látott lehetőségeket biztosít felhasználójának. A 3120 Classic segítségével szélessávon internetezhetünk, zenét hallgathatunk, valamint fényképezhetünk is.

A Nokia elkezdte újrahasznosítani a modellszámokat: a 3120 Classic névsen a 2004-ben megjelent olcsó, színes kijelzős 3120 modellel osztozik, ahogy azt a korábban megjelent 2600 Classic esetében is már láthattuk. A lekerekített formavilágú új készülék belsejében egy 3G-sebességű internetelérésre alkalmas modul is megtalálható, azonban a HSDPA támogatása marad a komolyabb készülékek jellemzője. A weboldalak a beépített Opera Mini böngészőn tekinthetők meg.

A 3120 Classic komponenseit Symbian Series 40 platform fogja munkára, melyben a személyes adatkezelő alkalmazások teljes skálája rendelkezésre áll. A 240 x 320 képpontos kijelző feletti előlapi kamera társa a hátoldali két megapixeles változat, melynek élességállítása fixfókuszos rendszerű. A készülék csomagjában memóriakártyát hiába keresünk, de a készülék bővítőhelye a külön megvásárolt MicroSD kártyákat képes lesz fogadni. Ha unalmassá válnának a tárolt zeneszámok, FM rádióadások is hallgathatók a készülékkel.

Nokia 3120 Classic

A 111 x 45 x 13 milliméteres, 85 grammos készülék (a Nokia 3120 mobil 84 grammos volt) a fentiek mellett Bluetooth-vezérlőt is tartalmaz, és képes Java alkalmazások futtatására is. A 3120 és a 3120 Classic között eltelt négy év számos újdonságot hozott, az új modell ezt jól szemlélteti. A mobil a szolgáltatókhoz áprilisban érkezhet 40 ezer forint alatti kártyafüggetlen áron, de a 3120 Classic a hűségszerződéssel egybegyúrt akciók kedvelt alanya is lehet hazánkban.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.