Szerző: Bodnár Ádám

2008. február 5. 14:04

Az AAM üzletfejlesztési igazgatójaként folytatja pályafutását Vahl Tamás

Az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt-hez igazolt Vahl Tamás, az SAP Hungary korábbi első embere, aki tavaly nyáron távozott a német cégtől. Az AAM-nél Vahl üzletfejlesztési igazgatóként dolgozik majd, iparági tapasztalatától és kapcsolati tőkéjétől a vállalat regionális terjeszkedését fogja segíteni.

HIRDETÉS

[HWSW] Az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt-hez igazolt Vahl Tamás, az SAP Hungary korábbi első embere, aki tavaly nyáron távozott a német cégtől. Az AAM-nél Vahl üzletfejlesztési igazgatóként dolgozik majd, iparági tapasztalatától és kapcsolati tőkéjétől a vállalat regionális terjeszkedését fogja segíteni.

A hazai tanácsadópiac egyik éllovasaként az AAM a regionális elsőséveg célozza meg, ennek érdekében 2006-ban román leányvállalatot alapított, tavaly pedig további kilenc országban volt jelen. A növekedés fenntartásához az AAM vezetősége szükségesnek látta a menedzsment megerősítését, melyhez nemzetközi tapasztalatokkal és kapcsolatokkal is rendelkező szakembert keresett. Így esett a választás Vahl Tamásra, az SAP Hungary Kft. korábbi ügyvezető igazgatójára, aki mostantól az AAM üzletfejlesztését irányítja belföldön és külföldön.

Vahl Tamás
Vahl Tamás
Vahl Tamás 1961-ben született, a Külkereskedelmi Főiskola elvégzése után a Metrimpexnél helyezkedett el, majd a Konsumex, illetve a Medicor üzletkötőjeként dolgozott. Ezután a később Siemens Kft-vé avanzsáló Sicontacnál a Siemens által gyártott hardverek és szoftverek értékesítését végezte. Vahl 1991-től a Berliner Bank számítástechnikai leányvállalatának magyarországi képviseletét vezette, ezután 1993-ban csatlakozott az IBM-hez, ahol az iparvállalatok, kereskedelmi cégek és szolgáltató cégek felé irányuló értékesítési tevékenységet irányította.

A szakember 1995-ben került a HP kötelékébe, ahol kereskedelmi igazgatóként sikerült a piacvezetők közé emelnie a vállalatot, az itt eltöltött négy év után igazolt át az SAP-hoz, ahol eleinte kereskedelmi igazgatóként, 2000-től pedig ügyvezető igazgatóként dolgozott. Vahl Tamás több szakmai szervezetben tölt be pozíciót: a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara elnöke, és a Neumann János Számítástechnikai Társaság elnökségi tagja. Az információs társadalom fejlesztéséért tett erőfeszítéseinek elismeréseként 2005-ben átvehette a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 04:03

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.