Szerző: Bányai György

2008. február 5. 12:33

Fémkeret és edzett üveg védi az LG új mobiltelefonját

Az LG újabb érintésérzékeny gombokkal ellátott, fém és edzett üveg felhasználásával készült vékony mobilt mutat be február 11-én, a GSMA Mobile World konferencián. A GSMA-t évről évre Barcelonában rendezik meg, ahol a mobilvilág újdonságaival találkozhatnak a látogatók.

[HWSW] Az LG újabb érintésérzékeny gombokkal ellátott, fém és edzett üveg felhasználásával készült vékony mobilt mutat be február 11-én, a GSMA Mobile World konferencián. A GSMA-t évről évre Barcelonában rendezik meg, ahol a mobilvilág újdonságaival találkozhatnak a látogatók.

Az LG új mobiljának, a KF510-nek mindössze 10,9 milliméter vastag szétcsúsztatható készülékháza stílusosan egyesíti a fémet az üveggel. Az olcsó műanyagot váltó fém keret az edzett üveg körül adja meg a burkolat sziluettjét. A mobilban MP3-lejátszó és egy három megapixeles fényképezőgép is helyet kapott, utóbbi autofókuszos élességállítással is rendelkezik, valamint alkalmas videofelvételek készítésére is. A készülék csukott állapotában látható gombjainak háttérvilágítása érintésre aktiválódik.

LG KF510

A sötétszürke és "naplemente" piros színekben készülő KF510 technikai adataira a konferenciáig várnunk kell, azonban a piacradobás dátuma, illetve a várható fogyasztói ár már ismeretes A készülék március közepén érkezik a szolgáltatókhoz, nagyjából 330 dolláros kártyafüggetlen áron, amelyen természetesen ennél a készüléknél is csökkenthet majd a hűségszerződés aláírása.

Mik azok a sötét mintázatok, vagy ahogy az angol nevezi őket, dark patternek? Miért találkozunk egyre többször velük és mit tehetünk, hogy ne kerüljünk a csapdájukba?

a címlapról