Szerző: Bodnár Ádám

2008. február 1. 14:46

Olcsóbb push e-mail a T-Mobile-nál

A T-Mobile-osok február 1-jétől még olcsóbban használhatják a BlackBerry levelezőszolgáltatást, így megfelelő telefonnal bárhol azonnal hozzáférhetnek az e-mailjeikhez.

[HWSW] A T-Mobile-osok február 1-jétől még olcsóbban használhatják a BlackBerry levelezőszolgáltatást, így megfelelő telefonnal bárhol azonnal hozzáférhetnek az e-mailjeikhez.

A BlackBerry készülékeket a push e-mail szolgáltatás tette népszerűvé. Ennek lényege, hogy a felhasználó ugyanúgy kapja meg a leveleit a telefonjára, mint az SMS-eket vagy MMS-eket, azaz nem szükséges azokat külön letöltenie, a telefonon található e-mail klienst a szerverrel szinkronizálnia. Emellett a csatolt fájlok is megérkeznek a levekekkel együtt, ma már pedig egyre több okostelefon képes akár Word, Excel vagy PowerPoint állományok, vagy akár PDF-ek kezelésére.

A BlackBerry egyszerre akár 10 különböző postafiókot tud figyelni, és a levelek olvasása során mindig csak a szükséges részek töltődnek le, így nincs felesleges adatforgalom. A kereskedelmi indulással egyidőben hasznos újdonságként bővül a kezelhető csatolmánytípusok listája, ezentúl a levelekkel érkező WAV, MP3, GIF, BMP fájlok is megnyithatók lesznek. Újdonság továbbá, hogy a BlackBerry Instant E-mail szolgáltatás internetes és WAP-os, a szolgáltatással kapcsolatos beállításokra szolgáló kezelőfelületei immár magyar nyelven érhetők el.

A T-Mobile-nál a BlackBerry Instant E-mail havidíja a mai napon 3000 forintról 1990 forintra csökkent, valamely Mobilinternet csomag előfizetése esetén pedig csupán 990 forintba kerül. A szolgáltatás havidíja magában foglalja az e-mailezés lehetőségét, viszont a korábbiaktól eltérően nem tartalmaz internet- vagy WAP elérésre használható minimális adatforgalmat. A szolgáltató a BlackBerry telefonokon kívül számos olyan készüléket forgalmaz, amely kompatibilis ezzel a szolgáltatással

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról