Szerző: Bodnár Ádám

2008. január 18. 12:25

Új vezetők a Microsoft és az SAP hazai leányvállalatánál

Fél évig sem vezette a Microsoft Magyarország Dynamics üzletágát Ambrus Zsolt, aki most az LLP Budapest Kft-nél ügyvezetői pozícióban folytatja pályafutását. Utódja a Microsoftnál Dalányi László, aki eddig a kis- és középvállalati divíziónál Solution Partner Group Lead pozícióban dolgozott.

[HWSW] Fél évig sem vezette a Microsoft Magyarország Dynamics üzletágát Ambrus Zsolt, aki most az LLP Budapest Kft-nél ügyvezetői pozícióban folytatja pályafutását. Utódja a Microsoftnál Dalányi László, aki eddig a kis- és középvállalati divíziónál Solution Partner Group Lead pozícióban dolgozott.

A mérnök végzettségű Dalányi 2005 májusában került a Microsofthoz, a pályafutását telesales menedzserként kezdte. 2006. novemberétől a Microsoft Magyarország középvállalati területét vezette, később a kis-és középvállalati üzletág új szervezeti rendjében a Solution Partner Group Lead pozícióját kapta meg. A Dynamics üzletág vezetőjeként Dalányi feladata a kis- és középvállalati ügyfelekkel való kapcsolatok menedzselése, a Microsoft viszonteladói csatornájával kapcsolatos feladatok koordinálása és a Microsoft Business Solutions üzletág tevékenységének összefogása.

Az SAP-nál Tóth Gábor került az államigazgatási üzletág élére, aki korábban az Icon Számítástechnikai Zrt.-nél, a Grepton Informatikai Zrt.-nél, és az Oracle Hungary Kft.-nél dolgozott vezető beosztásban az államigazgatási területen. Ezt megelőzően kereskedelmi igazgatóként tevékenykedett különböző magyar és multinacionális vállalatoknál.

"Az európai uniós elvárásokkal összhangban megnő a magyar kormányzaton belül is az igény olyan központi szolgáltatásokat biztosító megoldások iránt, amelyeket cégünk termékeivel már például a környező országok kormányzatai bizonyítottan ellátnak. Az SAP speciális, minden igényt kielégítő kormányzati megoldásait a világ számos országában sikeresen alkalmazzák" -- mondta kinevezése kapcsán Tóth.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról