:

Szerző: Ady Krisztián

2008. január 17. 12:10

Zongoralakkos kiegészítők a Fujitsu Siemens Computerstől

Dizájnos kiegészítőket dobott piacra a Fujitsu Siemens Computers számítógépeihez, melyeket lakkbevonattal látott el, hogy pontosan passzoljanak felsőkategóriás termékeihez. A kiegészítők között billentyűzetek, egerek és hangszórókészlet található.

[HWSW] Dizájnos kiegészítőket dobott piacra a Fujitsu Siemens Computers számítógépeihez, melyeket lakkbevonattal látott el, hogy pontosan passzoljanak felsőkategóriás termékeihez. A kiegészítők között billentyűzetek, egerek és hangszórókészlet található.

Az LX850 csomag vezeték nélküli slim billentyűzetből és lézeres egérből áll össze, a vékony, fekete vagy ezüst kivitelű 105 gombos billentyűzeten tíz kiegészítő funkciógomb is helyet kapott. A hatgombos egér két újratölthető akkumulátorát USB-s töltőben tölthetjük, mely egyben a vezeték nélküli adaptert is fogadhatja.

Az LX 850 csomag billentyűzete vezetékes változatban külön is kapható Slim Piano Black néven, USB-csatolóval. Ehhez a billentyűzethez egy 10-gombos, lézeres egeret ajánl a Fujitsu Siemens Computers, melynek 2000 DPI-s felbontását főként játékosok, vagy grafikusok tudják kamatoztatni.

LX850

A billentyűzetek és egerek mellett egy háromrészes hangszórókészletet is bemutatott a vállalat, a SOUNDSYSTEM DS2100 két hangszóróból és egy mélysugárzóból áll, melyek színben szintén passzolnak a billentyűzetekhez, egerekhez, fekete számítógépekhez. A hangerőszabályozás és a fejhallgató csatlakozó az egyik hangszórón található. A rendszer összteljesítménye csupán 18 W (RMS), de ez átlagos felhasználásra tökéletesen elegendő lehet.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról