Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

A Fujitsunál lesz kapható az első Penryn-alapú notebook?

Bányai György, 2007. december 19. 12:55
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A noteszgépgyártók közül elsőként a Fujitsu tett említést új, az 45 nanométeres gyártástechnológiával készülő Penryn processzort használó termékéről. A LOOX R70 12,1 hüvelykes kijelzővel, valamint közel 10 órányi akkumulátoros üzemidővel fog büszkélkedni a normál telejesítményű, a gép mellé csomagolt teleppel.

[HWSW] A noteszgépgyártók közül elsőként a Fujitsu tett említést új, az 45 nanométeres gyártástechnológiával készülő Penryn processzort használó termékéről. A LOOX R70 12,1 hüvelykes kijelzővel, valamint közel 10 órányi akkumulátoros üzemidővel fog büszkélkedni a normál telejesítményű, a gép mellé csomagolt teleppel.

A fényes fekete készülékházba szerelt LOOX R70, LED-háttérvilágítással ellátott 12,1 hüvelykes kijelzővel kerül majd forgalomba és 1,3 kilogrammot fog nyomni a mérlegen a beépített optikai meghajtóval együtt. 1 gigabájtnyi rendszermemória, valamint 120 gigabájt merevlemez olvasható az alapkiszerelés jellemői között, ezeket Windows Vista Business operációs rendszer fogja terelgetni.

Fujitsu LOOX R70

Az extrák közül a képek alapján az SD-kártyahelyben, illetve az opcionálisan rendelhető ujjlenyomatolvasóban biztosak lehetünk. A további specifikációkra a hivatalos bejelentésig várnunk kell, amire januárban kerülhet sor Japánban. Az eseményt követően némi csúszással a tengerentúlon is fellelhető lesz majd a LOOX R70, de eltérő típusjelzéssel, LifeBook néven. Árakról eddig nem esett szó.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.