Szerző: Ady Krisztián

2007. december 07. 10:51:12

Fizetős lett a mobiltévézés a T-Mobile-nál

Kibővítette, de egyben fizetőssé is tette mától mobiltévés kínálatát a T-Mobile: az eddigi pár adás helyett 12 televíziós csatorna teljes kínálatát nézhetik azok a T-Mobile-osok, akik hajlandóak ezért havi 1900 forintot fizetni. Az 1900 forintos díjért ráadásul csupán 10 óra jár, bár a bevezető akció keretében 2008. február végéig 20 órát lehet mobiltévézni.

[HWSW] Kibővítette, de egyben fizetőssé is tette mától mobiltévés kínálatát a T-Mobile: az eddigi pár adás helyett 12 televíziós csatorna teljes kínálatát nézhetik azok a T-Mobile-osok, akik hajlandóak ezért havi 1900 forintot fizetni. Az 1900 forintos díjért ráadásul csupán 10 óra jár, bár a bevezető akció keretében 2008. február végéig 20 órát lehet mobiltévézni.

Öt helyett tucatnyi

A T-Mobile-osok harmadik generációs hálózatot támogató mobilkészülékekkel nézhetik viszonylag élvezhető minőségben az m1, m2, DunaTv, HírTV, ATV, VIVA, MTV Music, National Geographic, Jetix, Eurosport, Eurosport 2 és a Storytv műsorait. Eddig az első öt csatorna volt csak elérhető, s azoknak sem minden anyaga, ellenben a híradót, vagy más közszolgálati műsort teljesen ingyenesen lehetett megnézni, a hozzá tartozó adatforgalom sem került pénzbe a szolgáltató előfizetőjének.

A szolgáltatás a T-Mobile t-zones vagy web’n’walk portáljainak Mobil TV rovatában, illetve néhány készülék menüjéből (például Nokia 6120 classic) egy ikon segítségével közvetlenül is elérhető. Emellett a 17123-as számra a MOBILTV kódot ingyenes SMS-ben elküldve, majd a válaszüzenetben kapott linkre kattintva a Mobil TV rovat azonnal elérhető.

A megújult szolgáltatás keretében a havidíjban foglalt 10 (akciósan 20) óra felhasználását követően a tévéadások változatlanul nézhetők tovább másodperces számlázás mellett, percenként 29 forintos díjjal. A mobiltévézés nem a mobilszolgáltatók mohósága miatt kerül ennyibe, a jogdíjak drágítják nyomdafestéket nem tűrő módon a szolgáltatást.

Drága, de még így is a legolcsóbb

A T-Mobile kínálata meglehetősen drágának tűnhet, de a másik két mobilszolgáltatóhoz viszonyítva még mindig sokkal kedvezőbb: a Vodafone-nál jóval kevesebb csatorna érhető el 24 óránként -- mely idő akkor is ketyeg, ha nem nézzük az adást -- 400 forintért (igaz hazánk harmadik szolgáltatója ezt most elengedi az év végéig egy akció keretében), míg a Pannonnál is csupán öt tévécsatorna adásait és néhány tévéműsort nézhetjük percenkénti 66 forintos elszámolással. A Pannonnál tehát csak 28 percet tévézhetünk a T-Mobile-nál 10 (most 20) órányi videózásért fizetett 1900 forintért cserébe.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 29. 14:46

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy 10 alkalmas, 30 órás online képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.