Szerző: Ady Krisztián

2007. december 03. 11:40:03

Komplett számítógép és internet egy havidíjért a T-Online-tól

Kamatmentes részletre, egyetlen fix havidíjért kaphatnak az internet mellett számítógépet is azok, akiknek eddig otthonukban utóbbi hiánya miatt nem volt lehetőségük élni a világháló lehetőségeivel. A komplett PC-Net csomagok körülbelül kétszer drágábbak így, mint egy normál internetelőfizetés.

[HWSW] Kamatmentes részletre, egyetlen fix havidíjért kaphatnak az internet mellett számítógépet is azok, akiknek eddig otthonukban utóbbi hiánya miatt nem volt lehetőségük élni a világháló lehetőségeivel. A komplett PC-Net csomagok körülbelül kétszer drágábbak így, mint egy normál internetelőfizetés.

A csomagokban nemcsak az ADSL internetkapcsolathoz szükséges előfizetést, modemet, hanem az ahhoz szükséges számítógépet és a kiegészítő eszközöket, billentyűzetet, monitort és egeret is megtalálhatják a vásárlók. A csomagot a T-Online ráadáasul házhoz is szállítja. Az alsókategóriás, Linux operációs rendszerrel ellátott, viszont DVD-íróval, 19 hüvelykes szélesvásznú monitorral érkező PC-t egyszeri 9900 forintért meg lehet rendelni, a PC törlesztőrészleteit a T-Online beépítette az internet díjcsomagok árába.

A csomagok két éven keresztül változatlan, tervezhető havidíjért vásárolhatók meg, ezt követően pedig a havidíj a számítógép törlesztőrészletének összegével csökken. A küönböző csomagok között például az 1 megabit/s-os, korlátlan internetelérésért havi 5990 forintot kell fizetni, mely tartalmazza a számítógép törlesztőrészletét is. A két év lejárta után a havidíj 4490 forintra csökken.

T-ONline PC-Net

A T-Online ajánlata november 29-től visszavonásig, a Magyar Telekom szolgáltatási területén, a készlet erejéig érvényes. A négy különböző csomag a számítógépben nem, csak az internetelérés sebességében, illetve a legkisebb csomag esetén a korlátozottságban különbözik egymástól.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 22. 17:17

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.