Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Kis- és középvállalatok vezetőinek képzésében segít a Cisco

Bodnár Ádám, 2007. november 28. 14:18
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Cisco és a Central European University Business School (CEU Business School) együttműködésében hazánkban is megkezdte működését a Cisco Vállalkozói Akadémia, ami a kis- és középvállalatok alapításához és irányításához szükséges tudás oktatásán túl az oktatott cégvezetők és a piaci szereplők közötti kapcsolatok kiépítését célozza.

hirdetés
[HWSW] A Cisco és a Central European University Business School (CEU Business School) együttműködésében hazánkban is megkezdte működését a Cisco Vállalkozói Akadémia, ami a kis- és középvállalatok alapításához és irányításához szükséges tudás oktatásán túl az oktatott cégvezetők és a piaci szereplők közötti kapcsolatok kiépítését célozza.

A Cisco Vállalkozói Akadémia tananyagai a Cisco által kifejlesztett e-learning keretrendszeren keresztül érhetők el. A tanagyagot nem csak elsajátítani lehet, hanem hozzátenni is, hiszen a jó ötleteket folyamatosan rögzítik, majd mások számára is elérhetővé teszik. Emellett a résztvevők betekintést nyerhetnek olyan multimédiás tananyagokba is, amelyeket világhírű egyetemek (Stanford, Cornell) bocsátanak az Akadémia rendelkezésére. A kurzust elvégző vállalatvezetők szempontjából a program egyik legfőbb eredménye egy megvalósítható üzleti terv.

A CEU Business School további egyetemek, kereskedelmi kamarák, vállalkozói szövetségek együttműködésével szerte a régióban hasonló vállalkozói akadémiákat fog szervezni. A kezdeményezés célja, hogy a létrejövő intézmények a vállalkozásfejlesztés, a vállalkozási és vállalkozói kultúra helyi központjaivá váljanak. A Cisco és a CEU Business School ezért inkubátor parkokkal, kockázati tőke társaságokkal, kereskedelmi kamarákkal, vállalkozói szövetségekkel, kormányzati programokkal is együttműködik.

A Cisco további együttműködés kialakítására törekszik a világ legnagyobb, vállalkozástudományt oktató intézményeivel, ennek eredményeként további támogató anyagok kerülnek kialakításra. A CEU Business School segítségével az oktatási anyagokat regionálisan és lokálisan testre szabják, amely fordításon túl a jogszabályi, üzleti gyakorlati, különbségeket is magában foglalja. A tananyag egyelőre angol nyelvű, de az órák magyarul folynak. A teljes tananyag lokalizálására a közeljövőben sor kerül, így az a későbbiekben már magyar nyelven is elérhetővé válik.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.