:

Szerző: Bodnár Ádám

2007. november 19. 16:21

Volt Oracle-vezető érkezik az SAP Hungary élére

Az SAP AG Stewart Oldroydot nevezte ki az SAP Hungary ügyvezető igazgatójának. A szakember Veres Zsoltot váltja, aki megbízott ügyvezető igazgatóként dolgozott Magyarországon az elmúlt néhány hónapban, miután Vahl Tamás júliusban úgy döntött, elhagyja az SAP-t.

[HWSW] Az SAP AG Stewart Oldroydot nevezte ki az SAP Hungary ügyvezető igazgatójának. A szakember Veres Zsoltot váltja, aki megbízott ügyvezető igazgatóként dolgozott Magyarországon az elmúlt néhány hónapban, miután Vahl Tamás júliusban úgy döntött, elhagyja az SAP-t.

Stewart Oldroyd
Stewart Oldroyd
2007. november 26-tól Oldroyd felel a magyarországi stratégiai tervezésért, az értékesítési és field operációért, a cég összteljesítményéért. Kinevezésével Veres Zsolt korábbi pozíciójában, a közép-európai térség kis- és középvállalati szegmensért felelős kereskedelmi igazgatóként dolgozik tovább. Oldroyd, aki az SAP budapesti irodájában fog dolgozni, Manfred Josephnek, az SAP közép-európai vezetőjének tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Oldroyd 1996-tól 1997-ig az Oracle Hungary ügyvezető igazgatója volt, majd az Oracle Central Europe regionális igazgatójává lépett elő, 2003-tól pedig az IBM Magyarország közszolgálati értékesítéseit segítette, mint az IBM Magyarország kormányzati kapcsolatokért felelős igazgatója. Ezt követően a T-Systems vezérigazgatója volt Magyarországon. "Elsődleges célom, hogy az SAP alkalmazottai és partnerei számára egyaránt elérhetőek legyenek a megfelelő erőforrások, hogy továbbra is kiemelkedő szinten garantálhassák a vásárlók elégedettségét, versenyképességét" -- mondta Stewart Oldroyd.

"Stewart, aki az elmúlt 25 évben különböző felsővezetői posztokat töltött be, elismert név a helyi informatikai társadalomban" -- nyilatkozta Manfred Joseph, az SAP közép-európai régió ügyvezető igazgatója. "Hiszem, hogy szakértelme, amelyet a csapattagok motiválásának és lelkesítésének egészen kivételes képessége egészít ki, a tökéletes választássá teszi, hogy tovább folytassa az SAP magyarországi növekedését."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 09:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.