Szerző: Ady Krisztián

2007. november 13. 13:33:02

Olcsóbban mobilinternetezhetnek külföldön a Vodafone ügyfelei

A Vodafone Magyarország új roamingtarifát vezet be, mely ezúttal kifejezetten a külföldön internetezőknek szól: a mától elérhető Vodafone Connect Roaming csomaggal bruttó 3000 forintos díjért 24 órán keresztül internetezhetnek, olvashatják e-mailjeiket vagy felkapcsolódhatnak üzleti hálózatukra a vállalat ügyfelei.

[HWSW] A Vodafone Magyarország új roamingtarifát vezet be, mely ezúttal kifejezetten a külföldön internetezőknek szól: a mától elérhető Vodafone Connect Roaming csomaggal bruttó 3000 forintos díjért 24 órán keresztül internetezhetnek, olvashatják e-mailjeiket vagy felkapcsolódhatnak üzleti hálózatukra a vállalat ügyfelei.

A 24 órás elérésért fizetendő bruttó 3000 forintos díj 50 megabájtos adatmennyiséget tartalmaz, e felett a megszokott horrorisztikus tízkilobájtonkénti árat kell fizetni. A csomag előnye nem kérdéses, ha kihasználjuk a teljes 50 megabájtot, egy megabájt adat csupán 60 forintba kerül, míg a normál díjazással ez 1-2000 forint közötti összeg lenne.

"A Vodafone Passport sikerét annak köszönhetjük, hogy megfizethető árú és egyszerűen kiszámítható szolgáltatás. Most ugyanezeket az elveket követve szeretnénk azoknak is kedvezni, akik külföldi utazásaik során internetet/intranetet akarnak használni vagy e-mailt olvasni" -- nyilatkozta dr. Beck György, a Vodafone vezérigazgatója.

A Vodafone Connect Roaming csomag 24 óránként csak egyszer aktiválható, nincs mód egy napon belül újabb 50 megabájtnyi adat vásárlására ezért a díjért. A Vodafone a csomag bevezetésétől azt várja, hogy külföldön is internetező előfizetői jelentős része az új megoldással csökkent majd roamingszámláján.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 28. 07:48

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.