Szerző: Bányai György

2007. november 6. 15:49

Tíz fényképezőgépéhez tett közzé szoftverfrissítést a Casio

A Casio ultravékony Exilim sorozata hazánkban is igen népszerű. A közkedvelt modellek közül közel egy tucathoz adott ki szoftverfrissítést a gyártó.

[HWSW] A Casio ultravékony Exilim sorozata hazánkban is igen népszerű. A közkedvelt modellek közül közel egy tucathoz adott ki szoftverfrissítést a gyártó.

A szoftverfrissítés hazánkban is igen sok Casio Exilim digitális fényképezőgépet érinthet, hiszen itthon is igen közkedveltek a gyártó termékei, elég csak a vékony Card sorozatra gondolnunk, amelyeket szívesen kattintanak a női kezek. A gyártó oldaláról a szériaszám beírása után letölthető firmware két problémát orvosol. A mozgókép üzemmódban el-elcsúszó fehéregyensúly stabilizálódik a Exilim EX-V8, Exilim EX-S880, Exilim EX-Z1080, Exilim EX-Z77, Exilim EX-Z15, Exilim EX-Z12, valamint az Exilim EX-Z8 modellek felvételein a frissítés telepítése után.

Casio Exilim

A fennmaradó három készülék, a Exilim EX-Z7, Exilim EX-Z6, Exilim EX-Z5 modellek esetében a behelyezhető SDHC kártyák már 8 gigabájtosak, vagy akár ennél is nagyobbak lehetnek. Ezeknél a modelleknél a firmware frissítés nincs hatással a képminőségre, csak a nagykapacitású kártyák fogadását teszi lehetővé. A szoftverfrissítés innen tölthető le

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról