Szerző: Ady Krisztián

2007. október 25. 12:26

Az Opera Linkkel szinkronizálhatók az asztali és mobil böngészőnk kedvencei

Tovább egyszerűsíti a mobil internetezést az Opera, legújabb szolgáltatását, az Opera Linket a javás Opera Mini 4 böngésző ma megjelent legújabb, harmadik bétaváltozata is támogatja. Az Opera Link segítségével központosított helyen tárolhatjuk el kedvenceinket, Speed Dial számainkat és személyes böngészőbárunkat, melyet ezt követően bármely Opera böngésző alatt -- vagy akár attól függetlenü is -- elővarázsolhatunk.

[HWSW] Tovább egyszerűsíti a mobil internetezést az Opera, legújabb szolgáltatását, az Opera Linket a javás Opera Mini 4 böngésző ma megjelent legújabb, harmadik bétaváltozata is támogatja. Az Opera Link segítségével központosított helyen tárolhatjuk el kedvenceinket, Speed Dial számainkat és személyes böngészőbárunkat, melyet ezt követően bármely Opera böngésző alatt -- vagy akár attól függetlenü is -- elővarázsolhatunk.

Az Opera Link az Opera Mini 4 legújabb bétája mellett az Opera böngésző 9.5-ös bétája alatt is elérhető, mely Windows, Mac OS X és Linux operációs rendszerek alá is letölthető. A beépített támogatás mellett a webes felület bármilyen böngésző alól elérhető a link.opera.com webcímen, vagy a my.opera.com-on keresztül. A szolgáltatás a böngészőkhöz hasonlóan teljesen ingyenes.

Az Opera Mini támogatás kellemes, a mindössze 97 kilobájtos, magyar nyelven is elérhető alkalmazás kétségtelenül a világ legnépszerűbb mobil webböngészője. Az új bétaváltozat fektett kijelzőn is megjelenítheti a weboldalakat, így a szélesebb kijelzőn nagyobb méretben jelenhet meg az oldal áttekintő képe. A kezdőoldalhoz saját keresőmotort rendelhetünk, mely eddig csak az Opera asztali számítógépeken futó változatában volt elérhető.

Opera Link

Az ingyenes alkalmazás 4-es verziója egy weboldal behívásakor rögtön a weboldal olyan részletét mutatja, ahol érdemi tartalom található, az adott részletre nagyítva, az intelligens zoom funkciót használva. Ez azt jelenti, hogy az adott bekezdés, szöveg nem lóg ki a képernyőről, például egy hírblokk teljes egésze látszik, így oldalirányba nem kell görgetni a kijelzőt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról