Szerző: Bányai György

2007. október 19. 10:33:56

Hitelkártyánál is vékonyabb az AU Optronics új kijelzője

Számíthattunk rá, hogy a kijelzők terén sok újdonsággal találkozhatunk az október 24-től 26-ig Yokohamában megrendezésre kerülő Nemzetközi Laposkijelző kiállítás (FPD International) miatt, melyek közül a Samsung aktívledes noteszgép-megjelenítőjéről és a köralakú Toshiba kijelzőről már beszámoltunk.

[HWSW] Számíthattunk rá, hogy a kijelzők terén sok újdonsággal találkozhatunk az október 24-től 26-ig Yokohamában megrendezésre kerülő Nemzetközi Laposkijelző kiállítás (FPD International) miatt, melyek közül a Samsung aktívledes noteszgép-megjelenítőjéről és a köralakú Toshiba kijelzőről már beszámoltunk.

A soron következő innovatív terméket az AU Optronics mutatja majd be: egy 0,7 milliméter vastag kijelzőt, ami 13 százalékkal vékonyabb, mint egy hétköznapi hitelkártya. Tekintettel arra, hogy a szupervékony panelt a hónap végén, az FPD International rendezvényen láthatják az érdeklődők először, a mai napig csak pár adata szivárgott ki. A legfejlettebb üveggyártás-technológiának és a követlenül a panellal egy blokkban található részegységek vékonyságának köszönhetően az 1,9 hüvelykes megjelenítő az eddigieknél jóval vékonyabb, és a mérlegen is csak 2,2 grammot nyom.

AU Optronics

A napsütésben is jól olvasható kijelzőnek a fenti adatok mellett a fényereje is ismert, amely 400 candela/négyzetméter. A kijelző alkalmazásával vékonyabb MP3 lejátszók, PDA-k, PNA-k és mobiltelefonok megjelenésére számíthatunk a közeljövőben.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 28. 07:42

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.