Szerző: Ady Krisztián

2007. október 15. 16:32

Új ATI TV Wonder tunerkártyák az AMD-től

Három új termékkel bővítette TV Wonder termékvonalát az ATI, pontosabban a céget korábban felvásárló AMD. A minden ma használatos csatolófelülettel, PCI és PCI Express mellett USB-s kivitelben is megjelent ATI TV Wonder termékek videorögzítőt varázsolnak a PC-nkből, vagy noteszgépünkből.

[HWSW] Három új termékkel bővítette TV Wonder termékvonalát az ATI, pontosabban a céget korábban felvásárló AMD. A minden ma használatos csatolófelülettel, PCI és PCI Express mellett USB-s kivitelben is megjelent ATI TV Wonder termékek videorögzítőt varázsolnak a PC-nkből, vagy noteszgépünkből.

A TV Wonder 650 Combo USB, 600 PCI és 600 PCI Express "tunerkártyák" mindegyike támogatja a Windows Vistát és XP-t, illetve annak Media Center multimédiás kiegészítését. A 650 Combo USB külső eszköz, melyben rögtön két tévétuner található, melyek digitális, nagyfelbontású tévéadások (kábeles ClearQAM) vételére is alkalmasak -- ezek az adások egyelőre csak Észak-Amerikában foghatók. A tévéadások képe nem csak a Media Centerrel, hanem a mellékelt Catalyst Media Center szoftverrel is nézhető, rögzíthető.

ATI TV Wonder 650 Combo USB
ATI TV Wonder 650 Combo USB

Az ATI TV Wonder 600 PCI és PCI Express tunerkártyák 99 dollárért, a TV Wonder 650 Combo USB külső tuner 149 dolláros ajánlott áron kapható, remélhetőleg hamarosan Európában is.

a címlapról