Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

BalaBit: idén ötödször Campus Program

Bodnár Ádám, 2007. október 09. 13:58
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A hálózatbiztonsági megoldásairól ismert BalaBit IT Security idén ötödik alkalommal szervezi meg az informatikai felsőoktatást átfogóan támogató Campus Programját. A program segítségével tehetséges hallgatók kapnak támogatást tanulmányaik befejezéséhez, miközben elméletben és gyakorlatban egyaránt megismerkedhetnek a legmodernebb hálózati technológiákkal. A Campus program az ország 11 főiskoláján és egyetemén kerül meghirdetésre, ahol valamennyi hallgató tájékozódhat a részletekről és a jelentkezés feltételeiről.

hirdetés
[HWSW] A hálózatbiztonsági megoldásairól ismert BalaBit IT Security idén ötödik alkalommal szervezi meg az informatikai felsőoktatást átfogóan támogató Campus Programját. A program segítségével tehetséges hallgatók kapnak támogatást tanulmányaik befejezéséhez, miközben elméletben és gyakorlatban egyaránt megismerkedhetnek a legmodernebb hálózati technológiákkal. A Campus program az ország 11 főiskoláján és egyetemén kerül meghirdetésre, ahol valamennyi hallgató tájékozódhat a részletekről és a jelentkezés feltételeiről.

"A Campus programnak köszönhetően lehetőségünk nyílik szorosabb kapcsolat kialakítására a műszaki egyetemekkel, kihasználhatóvá válik azok kutatási-fejlesztési potenciálja, és képesek vagyunk befolyást gyakorolni a jövő informatikusainak kompetenciájára" -- mondta el Györkő Zoltán, a BalaBit üzletfejlesztési igazgatója. "Mindemellett hatékonyan válogathatunk az egyetemekről frissen kikerülő szakemberek legjobbjai közül, akiket még a felvételük előtt megismerhetünk és tovább képezhetünk a számunkra fontos irányba."

A diákok tudományos munkára, kutatásokra ösztönzését segíti a BalaBit zászlóshajójáról elnevezett Zorp ösztöndíj program: a pályázók közül a legjobb pályamunkát benyújtó hallgató 300 ezer forint egyösszegű támogatásban, további két hallgató 100-100 ezer forint egyösszegű ösztöndíjban részesül. A hallgatók elhelyezkedéséhez és szakmai tudásuk fejlesztéséhez járul hozzá a gyakornoki program, melyre egész évben lehet jelentkezni. A gyakornoki program keretében lehetőség van arra, hogy a gyakorlati időszak a diploma megszerzése után is folytatódjon, majd munkaviszonnyá alakuljon. A program keretében minden évben kiírásra kerülnek diplomatémák is, melyek kidolgozásához konzulenst és konzultációs időt biztosít a BalaBit.

A képzési program részeként a BalaBit korszerű és tudományosan is időszerű témákban folytat többoldalú együttműködést különböző felsőoktatási intézményekkel, melynek keretében a cég rendszermérnökei és fejlesztői előadásokat, szemináriumokat tartanak az adott intézményekben, tananyaggal, előadóval, esetleg eszközökkel látják el azokat. A támogatási program célja, hogy a BalaBit anyagi, vagy eszköz hozzájárulással segítse az olyan hallgatói szervezeteket, tanszékeket, azokat a kezdeményezéseket és szakmai programok megszervezését, melyek méltóképpen képviselik a Campus program célkitűzéseit és hozzájárulnak az informatikai felsőoktatás fejlődéséhez.

Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.