Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Közel 80 centiméteres képátlójú monitort mutatott be a Gateway

Bányai György, 2007. október 05. 15:42
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Gateway bemutatta új, 30 hüvelykes megjelenítőjét. A 2560x1600 képpont megjelenítésére alkalmas XHD3000 egyaránt üzemelhet számítógép-, illetve egyéb szórakoztató-elektronikai készülék társaként.

hirdetés
[HWSW] A Gateway bemutatta új, 30 hüvelykes megjelenítőjét. A 2560x1600 képpont megjelenítésére alkalmas XHD3000 egyaránt üzemelhet számítógép-, illetve egyéb szórakoztató-elektronikai készülék társaként.

A Gateway XHD3000 beépített Silicon Optix Realta HQV videojel-feldolgozó processzorával minőségromlás nélkül képes az alacsonyabb felbontású videoanyagok 1600p formátumra alakítására. Az XHD3000 jellemzője az 1000:1-es kontrasztarány, a fényesség értéke pedig 400 candela négyzetméterenként. A betekintési szög oldalról és vertikális irányból egyaránt 178 fok, a képfrissítési sebesség pedig 6 milliszekundum.


Gateway XHD3000

A hátoldali csatlakozók közül HDMI, DVI-D, VGA, S-Video, valamint kompozit szabványúról egyaránt beszámolhatunk, de még USB-kapuból is találhatunk hatot, (a hátoldal csatlakozópanelén elhelyezett négyen túl további kettőt a készülék oldalára is kivezettek). A hangkimenet RCA csatlakozói mellett három különböző jelforrás ugyanilyen kialakítású kimenete is helyet kapott (ezek közül automatikusan választhat a készülék), amelyeket kétféle (optikai és koaxiális digitális) hangcsatlakozó is kiegészít.

A XHD3000 bejelentésekor a Gateway külön kitért arra, hogy ez az első "Quad-HD" monitor, hiszen a felbontása több, mint négyszerese az általános 720p formátumnak. Az új megjelenítő 1700 dollárért már megrendelhető a Gateway oldalán.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.