Szerző: Ady Krisztián

2007. október 04. 11:45:46

A Garmin Mobile XT-vel ered az iGO My way nyomába a Garmin

Felébredt csipkerózsika álmából a Garmin és új, sokat tudó mobilszoftverrel, illetve kiszereléssel indul el az iGO my way navigációs program által már kikövezett úton. A Garmin Mobile XT egyetlen microSD memóriakártyán tartalmazza a szoftvert és a terképeket, az etalon iGO-hoz hasonlóan, könnyen telepíthető, kezelhető formában.

[HWSW] Felébredt csipkerózsika álmából a Garmin és új, sokat tudó mobilszoftverrel, illetve kiszereléssel indul el az iGO my way navigációs program által már kikövezett úton. A Garmin Mobile XT egyetlen microSD memóriakártyán tartalmazza a szoftvert és a terképeket, az etalon iGO-hoz hasonlóan, könnyen telepíthető, kezelhető formában.

A Garmin Mobile XT ráadásul jobban ki is használja okostelefonunk képességeit, többek között gyorsabb (HSDPA), vagy lassabb (GPRS/EDGE) mobilkapcsolaton keresztül hozzáférhet a Garmin ingyenes, online felületéhez, az itt tárolt adatokhoz, hasonlóan a legújabb Garmin nüvi készülékekhez. Az online felületen időjárási és forgalmi figyelmeztetések, aktuális üzemanyagárak, hotelszoba árak is elérhetők sok más hasznos információval egyetemben.

Garmin Mobile XT

A Garmin Mobile XT emellett a jól megszokott Garmin navigációs felületet nyújtja. Az SD-kártya egyelőre Észak-Amerika térképével együtt érhető el, de 30 európai országot tartalmazó változat is kapható lesz belőle. Az amerikai változat ára versenyképes, csupán 99 dollárba kerül a szoftver a térképpel együtt.

Garmin Mobile XT Garmin Mobile XT Garmin Mobile XT

A Garmin Mobile XT használható az új Blackberry 8800 sorozatú készülékeken is, de jelentősen kibővítheti a Nokia N95 és 6110 Navigator beépített navigációs képességeit is.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 25. 14:57

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.