Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

GPS-szel bővült a Motorola 'melós' tenyérgépe

Ady Krisztián, 2007. október 02. 14:58
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Motorola bemutatta az MC70 hordozható számítógép, tenyérgép újabb, beépített GPS-szel bővített változatát. Az újabb funkció lehetővé teszi, hogy a melós tenyérgépet használó munkatársakat, például postai kézbesítőket vagy futárokat a cégek valós időben nyomon követhessék, illetve egyértelműen meghatározhatóak a munkavégzés konkrét koordinátái.

hirdetés
[HWSW] A Motorola bemutatta az MC70 hordozható számítógép, tenyérgép újabb, beépített GPS-szel bővített változatát. Az újabb funkció lehetővé teszi, hogy a "melós" tenyérgépet használó munkatársakat, például postai kézbesítőket vagy futárokat a cégek valós időben nyomon követhessék, illetve egyértelműen meghatározhatóak a munkavégzés konkrét koordinátái.

Az MC70 kis súlyának, ergonómikus, ám időjárásálló kivitelének köszönhetően már eddig is igen népszerű volt, a leejtés, eső, por, illetve a szélsőséges hőmérsékleti viszonyok nem okozhatnak kárt benne. Az eddig eladott negyedmillió MC70-es készülék már lehetővé tette a vállalatok számára, hogy munkatársaikat összekössék az irodai háttérrendszerekkel, ez most a GPS-es helymeghatározás lehetőségével tovább bővült.

Az MC70 tenyérgép a GPS-vevő mellett továbbra is rendelkezik vonalkód- és aláírás-olvasó egységgel, a mobil hálózatokon támogatja az EDGE adatátvitelt, de a WLAN-hálózatokat és a Bluetooth-funkciókat is implementáltak.

Motorola MC70 GPS-es PDA

A felbővített MC70-es modellt a barcelonai Post Expo 2007 és a párizsi IT Convergence Show keretében mutatja be a Motorola, utóbbira e hónapban kerül sor. Az MC70 GPS-es változata világszerte 2008 első negyedévében kerül az üzletekbe, egyelőre ismeretlen áron.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.