Szerző: Ady Krisztián

2007. szeptember 28. 15:13

Tovább híznak az augusztusban parádézó T-Mobile mobilinternetes csomagjai

Tovább bővülnek november 1-től a T-Mobile 2 és 5 gigabájtos mobilinternetes csomagjaira előfizetők lehetőségei: a jelenleg pluszban biztosított 3 gigabájtnyi forgalom beépül a havidíjban foglalt forgalomba, így a 2 gigabájtos csomagből 5 gigabájtos, az 5 gigabájtosból pedig 8 gigabájtos lesz ettől az időponttól kezdve.

[HWSW] Tovább bővülnek november 1-től a T-Mobile 2 és 5 gigabájtos mobilinternetes csomagjaira előfizetők lehetőségei: a jelenleg pluszban biztosított 3 gigabájtnyi forgalom beépül a havidíjban foglalt forgalomba, így a 2 gigabájtos csomagből 5 gigabájtos, az 5 gigabájtosból pedig 8 gigabájtos lesz ettől az időponttól kezdve.

A T-Mobile elképesztő ütemben növeli az internetes csomagjaiban foglalt adatmennyiséget: azok az ügyfelek, akik novembertől már havi 5 gigabájttal gazdálkodhatnak, májusban még csak 600 megabájtot forgalmazhattak ugyanekkora havidíjért. A havidíj pedig új előfizetés vásárlása, és 1, vagy 2 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén az év végéig még mindig fele a listaárnak.

A T-Mobile szélessávú hálózatát is folyamatosan fejleszti, jelenleg a lakosság több mint 45 százaléka -- minden 40 ezres, vagy annál nagyobb település -- érhető el a villámgyors mobilinternetet biztosító HSDPA-kapcsolat, melyhez nem csak modemeket, de akár noteszgépet is lehet vásárolni a mobilszolgáltatótól.

2007. augusztus mobil gyorsjelentés

Az Nemzeti Hírközlési Hatóság legfrissebb gyorsjelentése szerint a T-Mobile ajánlatai nem találtak süket fülekre. Augusztusban a korábbit jóval meghaladó ütemben, 101 ezerrel nőtt a hazai mobilelőfizetők száma, melynek körülbelül felét a legnagyobb mobilszolgáltató vitte el. A forgalmazásban résztvevő ügyfelek száma alapján a Pannon piaci részesedése a júliusi 33,77 százalékról 33,56 százalékra, a Vodafone része 21,57 százalékról 21,54 százalékra csökkent, miközben a T-Mobile tortaszelete 44,66 százalékról 44,90 százalékra emelkedett.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 28. 22:31

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.