Szerző: Bodnár Ádám

2007. szeptember 26. 13:58

Hosztolt pénzügyi szoftver a CODA-tól tízfős vállalkozások és tízezer fős nagyvállalatok számára egyaránt

Az üzleti szoftvereit hoszolt formában, szolgáltatásként értékesítő Salesforce.commal kötött stratégiai megállapodás keretében a CODA Group elsőként fog már eleve on-demand módon működő pénzügyi rendszereket fejleszteni a Force.com platformra. A CODA új szolgáltatása, a CODA 2go valós idejű, globális on-demand pénzügyi rendszert kínál minden vállalat számára, mérettől függetlenül.

HIRDETÉS

[HWSW] Az üzleti szoftvereit hoszolt formában, szolgáltatásként értékesítő Salesforce.commal kötött stratégiai megállapodás keretében a CODA Group elsőként fog már eleve on-demand módon működő pénzügyi rendszereket fejleszteni a Force.com platformra. A CODA új szolgáltatása, a CODA 2go valós idejű, globális on-demand pénzügyi rendszert kínál minden vállalat számára, mérettől függetlenül.

"A CODA-val azt a közös célt tűztük ki, hogy a jövőben minden felhasználó teljesen on-demand módon kezelhesse és oszthassa meg üzleti információit" -- mondta a bejelentés kapcsán George Hu, a Salesforce.com marketingigazgatója. "Azáltal, hogy a CODA 2go-t a salesforce.com Force.com platformján fejlesztettük, a CODA a vállalatok sokkal szélesebb köre számára tette elérhetővé termékportfolióját" -- tette hozzá Jeremy Roche, a CODA vezérigazgatója.

A CODA 2go egy erőteljes, egységes főkönyvön alapuló számviteli rendszer, amely megoldást nyújt a 10 főt, és a több tízezer alkalmazottat foglalkoztató vállalatok számára egyaránt. A CODA 2go első kiadása várhatóan 2008 elején jelenik meg, egy bevételkezelő eszköz formájában, amely eladási megbízásokat összeállító és kezelő, számlageneráló és készpénz-kezelő funkciókat is tartalmaz. A CODA 2go alkalmazás röviddel ezután beszerzési, illetve széles spektrumú pénzügyi-menedzsment szolgáltatásokkal is bővülni fog. Amint azt Wehring Tamás, a CODA képviselője lapunknak elmondta, a cég többi termékéhez hasonlóan a CODA 2go is elérhető lesz magyar nyelven is.

A CODA emellett bemutatta új, CODA Integrator for Salesforce.com nevű integrációs alkalmazását is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a Salesforce.com Force.com platformjának és CRM-alkalmazásainak, illetve a CODA jelenlegi vállalati számviteli rendszere, a Financials integrációját, egy integrált front-to-back office alkalmazást hozva ezzel létre.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 07:04

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.