Szerző: Ady Krisztián

2007. szeptember 14. 11:01

A Belinea is belépett a noteszgépek piacára

[Clubic.com] Az itthon is főként Belinea márkanevű monitorjairól ismert Maxdata újabb piacra teszi be a lábát: a jövőben noteszgépekkel, hordozható PC-kkel és számítógépekhez készített kiegészítőkkel is találkozhatunk a katalógusokban az LCD-monitorok mellett. A ma napvilágot látott Belinea Line Concept három alapvető termékvonalból áll.

[Clubic.com] Az itthon is főként Belinea márkanevű monitorjairól ismert Maxdata újabb piacra teszi be a lábát: a jövőben noteszgépekkel, hordozható PC-kkel és számítógépekhez készített kiegészítőkkel is találkozhatunk a katalógusokban az LCD-monitorok mellett. A ma napvilágot látott "Belinea Line Concept" három alapvető termékvonalból áll.

A cég megújult honlapján is nyomon követhető, hogy az o.line a belépő szintet képviseli -- jelenleg három különböző o.book noteszgépet állított össze a cég. A b.line kínálatában a professzionálisabb felhasználók találhatnak maguknak termékeket, míg az s.line termékvonalban a csúcsminőség kap helyet.

A termékek elnevezését számokkal fejezik be, melyek a teljesítményt is jelölik 1 és 6 közötti értékkel, a legmagasabb hatos reprezentálja a legnagyobb funkcionalitást, illetve teljesítményt. A következő hetekben számos új Belinea termék kerül a boltok polcaira, melyek között 7 hüvelykes kijelzővel szerelt, VoIP-telefonálásra is alkalmas UMPC is megtalálható lesz.

Belinea b.line

Az első noteszgépek, egerek és monitorok jellemzően fehér, sötétszürke és kék színekkel variált "money", illetve fekete színben lesznek kaphatók, egyelőre ismeretlen áron.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról