Szerző: Ady Krisztián

2007. szeptember 12. 15:08

Kizárólag a Vodafone-nál lesz kapható a Palm legújabb okostelefonja

A Palm Europe ma hivatalosan is útjára indította legújabb okostelefonját, melyről tegnap jóformán minden adat, azt megelőzően képek is megjelentek már az internetes blogokon, fórumokon. A Centro kódnéven fejlesztett windowsos készülék októbertől egyelőre kizárólag a Vodafone mobilszolgáltató előfizetői számára lesz elérhető.

HIRDETÉS

[HWSW] A Palm Europe ma hivatalosan is útjára indította legújabb okostelefonját, melyről tegnap jóformán minden adat, azt megelőzően képek is megjelentek már az internetes blogokon, fórumokon. A Centro kódnéven fejlesztett windowsos készülék októbertől egyelőre kizárólag a Vodafone mobilszolgáltató előfizetői számára lesz elérhető.

A Palm Treo 500v okostelefon Windows Mobile 6 Standard mobil operációs rendszert futtat, nagyméretű és felbontású, de ennek megfelelően nem érintésérzékeny kijelzővel, teljes billentyűzettel, 3G/HSDPA gyors adatátvitellel látták el. A billentyűzet főként SMS-írás, illetve a beépített azonnali üzenetküldő alkalmazások -- többek között a Windows Live Messenger -- használata során lehet igen előnyös, de az Office dokumentumok kezelése is egyszerűbben megoldható a QWERTY elrendezésű gombokkal.

A készülékkel számos webes szolgáltatás közvetlenül elérhető, például a Google Maps és az eBay is, de a szoftvert a Vodafone hálózatán elérhető Vodafone live! portál könnyebb elérésére is kihegyezték, ahol nem csak híreket, de akár letölthető, streamelhető videókat, játékokat is találhat az üzleti készülék tulajdonosa. A Palm készüléke a windowsos rendszernek köszönhetően könnyedén illeszthető vállalati környezetbe és szinkronizálható windowsos PC-kkel, Exchange rendszerrel.

Palm Treo 500v

A fehér és fekete színben elérhető, egyelőre ismeretlen áron piacra kerülő okostelefon 150 megabájtnyi memóriája microSD bővítőkártyával tovább növelhető, a vezeték nélküli csatolók között csak a Bluetooth modult találhatjuk meg, Wi-Fi nincs a kínálatában.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 14:59

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.