Szerző: Ady Krisztián

2007. szeptember 10. 14:27

Teljesen új külsőben éledt újjá a SanDisk Sansa View médialejátszó

[Engadget] Új formában éledt újjá a SanDisk korábban átdolgozásra visszavont Sansa View audiolejátszója. A januári, Las Vegas-i CES-enis megfogdosható készülék ezek szerint egyszerűen a kukában végezte: az új SanDisk Sansa View vékonyabb és okosabb lett.

HIRDETÉS

[Engadget] Új formában éledt újjá a SanDisk korábban "átdolgozásra visszavont" Sansa View audiolejátszója. A januári, Las Vegas-i CES-enis megfogdosható készülék ezek szerint egyszerűen a kukában végezte: az új SanDisk Sansa View vékonyabb és okosabb lett.

A videóra kihegyezett, MPEG4 mellett Windows Media Video állományokat is lejátszani képes új Sansa View leginkább a sikeres e200 sorozatba illene. A készülékből 8 gigabájtos mellett 16 gigabájtnyi memóriával felszerelt változat is kapható lesz, mely kapacitás memóriakártyával (SDHC), akár további 8 gigabájttal is bővíthető. A legvékonyabb pontján mindössze 8,8 mm-es készülék kijelzője 2,4 hüvelykes és 320 x 240 pixel felbontású.

A készülékről eltűnt az ugyan kikapcsolható, de igen sokat szidott közvetlen hangfelvételi gomb. A lejátszó vezérlését a Sansa Connect-ről ismerősnek tűnő, kattintható kerékkel olhatjuk meg. A beépített diktafon mellett FM-tunerrel is felszerelték a lejátszót.

SanDisk Sansa View
A feltámasztott SanDisk Sansa View

Az MP3, Windows Media Audio és WAV állományokkal kompatibilis lejátszó egy töltéssel 30 órányi zene, vagy hat órányi video lejátszására képes. A 8 gigabájtos változat októbertől lesz kapható 150 dollárnál hajszálnyival kevesebbért, míg a 16 gigabájtosért csupán 50 dollárral kell többet fizetni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 15:56

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.