Szerző: Ady Krisztián

2007. szeptember 5. 16:45

Júliusban is a kábelmodemes elérések száma növekedett nagyobb ütemben

A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) 2007. júliusi gyorsjelentése szerint ismét a kábelmodemes internetszolgáltatók növelték ügyfeleik számát nagyobb ütemben, az xDSL-re előfizetők száma 1,49 százalékkal 706 ezerre, a négy legnagyobb kábelmodemes szolgáltató ügyfeleinek a száma pedig 2,03 százalékkal, közel 358 ezerre nőtt.

HIRDETÉS

[HWSW] A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) 2007. júliusi gyorsjelentése szerint ismét a kábelmodemes internetszolgáltatók növelték ügyfeleik számát nagyobb ütemben, az xDSL-re előfizetők száma 1,49 százalékkal 706 ezerre, a négy legnagyobb kábelmodemes szolgáltató ügyfeleinek a száma pedig 2,03 százalékkal, közel 358 ezerre nőtt.

Az öt egykori monopolszolgáltató (Emitel, Hungarotel, Invitel, Magyar Telekom és Monortel), a vezető alternatív szolgáltatók (PanTel, Tele2, GTS Datanet, eTel) és a legnagyobb kábeltelevíziós társaságok (UPC, T-Kábel, Fibernet, DIGI) adatközlésére épülő jelentés szerint a szélessávú hozzáférések száma július végén 1 millió 64 ezer volt az egy hónappal korábbi 1 millió 46 ezer után.

A jelentésben szereplő négy legnagyobb kábeltelevíziós szolgáltató részesedése a teljes kábelmodemes piacon 75-80 százalék körüli, így – a vezeték nélküli hozzáféréseket nem számolva – a teljes magyarországi szélessávú előfizetői tábor meghaladja az 1,17 milliót. A vezetékes telefonvonalak számának csökkenése továbbra is folytatódik, ezek száma több mint 10 ezerrel 3 millió 293 ezerre csökkent.

NHH vezetékes gyorsjelentés 2007. július

A közvetítőválasztást igénybevevők száma az előző hónaphoz képest 4 ezerrel 821 ezerre csökkent. Az előfizetők a hívásaikat a júniusi 12,56 százalék után júliusban 12,84 százalékban kezdeményezték közvetítőválasztáson keresztül és az előző havival megegyezően 83 millió percet telefonáltak ezen a módon.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 17:12

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.