Szerző: Bodnár Ádám

2007. szeptember 5. 14:30

Gadget-fejlesztő versenyt hirdet a Microsoft, fődíj egy Xbox

Microsoft Gadget Verseny 2007 névvel a Microsoft fejlesztői versenyt hirdet, amelynek keretében a legjobb, legeredetibb, leghasznosabb minialkalmazásokat várja, amelyek a Vista sidebaron, illetve a Live rendszerben futnak.

HIRDETÉS

[HWSW] Microsoft Gadget Verseny 2007 névvel a Microsoft fejlesztői versenyt hirdet, amelynek keretében a legjobb, legeredetibb, leghasznosabb minialkalmazásokat várja, amelyek a Vista sidebaron, illetve a Live rendszerben futnak.

Annak érdekében, hogy ezek az eszközök ténylegesen a leghasznosabb tartalmakat kínálják felhasználóiknak, a Microsoft fejlesztői versenyt hirdet, melynek célja, egyrészről a hazai kreatív elképzelések tényleges megszületésének ösztönzése, másrészt a fejlesztői közösség megismertetése ezzel a platformmal. Mindkét platformhoz elérhető a megfelelő fejlesztőkészlet, amelynek birtokában az alkotók létrehozhatják a Live-on, vagy a Vista sidebaron futó minialkalmazásukat, a verseny oldalán emellett oktatóprogramok és más segédletek is elérhetők.

Az elkészült pályaműveket a www.gadgetcompetition.hu oldalon lehet nevezni 2007. szeptember 30-ig. A gadgetek közötti sorrendet közönségszavazás dönti el, szavazni október 1-től október 31-ig lehet ugyanezen az oldalon. A legjobbnak gadget készítője egy Microsoft XBox Premium játékkonzolt kap játékokkal, a második helyezett egy SmartPhone-nal lesz gazdagabb, míg a harmadik helyezett Microsoft szoftvereket nyer. A szavazók között 5 darab Windows Vista Home Premium operációs rendszereket sorsolnak ki.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 16:45

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.