Szerző: Bodnár Ádám

2007. szeptember 5. 14:30

Gadget-fejlesztő versenyt hirdet a Microsoft, fődíj egy Xbox

Microsoft Gadget Verseny 2007 névvel a Microsoft fejlesztői versenyt hirdet, amelynek keretében a legjobb, legeredetibb, leghasznosabb minialkalmazásokat várja, amelyek a Vista sidebaron, illetve a Live rendszerben futnak.

[HWSW] Microsoft Gadget Verseny 2007 névvel a Microsoft fejlesztői versenyt hirdet, amelynek keretében a legjobb, legeredetibb, leghasznosabb minialkalmazásokat várja, amelyek a Vista sidebaron, illetve a Live rendszerben futnak.

Annak érdekében, hogy ezek az eszközök ténylegesen a leghasznosabb tartalmakat kínálják felhasználóiknak, a Microsoft fejlesztői versenyt hirdet, melynek célja, egyrészről a hazai kreatív elképzelések tényleges megszületésének ösztönzése, másrészt a fejlesztői közösség megismertetése ezzel a platformmal. Mindkét platformhoz elérhető a megfelelő fejlesztőkészlet, amelynek birtokában az alkotók létrehozhatják a Live-on, vagy a Vista sidebaron futó minialkalmazásukat, a verseny oldalán emellett oktatóprogramok és más segédletek is elérhetők.

Az elkészült pályaműveket a www.gadgetcompetition.hu oldalon lehet nevezni 2007. szeptember 30-ig. A gadgetek közötti sorrendet közönségszavazás dönti el, szavazni október 1-től október 31-ig lehet ugyanezen az oldalon. A legjobbnak gadget készítője egy Microsoft XBox Premium játékkonzolt kap játékokkal, a második helyezett egy SmartPhone-nal lesz gazdagabb, míg a harmadik helyezett Microsoft szoftvereket nyer. A szavazók között 5 darab Windows Vista Home Premium operációs rendszereket sorsolnak ki.

a címlapról