Szerző: Ady Krisztián

2007. szeptember 5. 15:29

FITI: konferencia a fejlett hálózati infrastruktúrák hosszútávú előnyeiről

2007. október 18-án, a budapesti Lurdy házban kerül megrendezésre a FITI - Fejlett IT Infrastruktúra című konferencia, mely vezető szereplők, a 3Com, a Fluke Networks, a Tyco Electronics, illetve a Rittal összefogásával kerül megrendezésre. A konferencia ahelyett, hogy az egyes gyártók termékeivel és megoldásaival foglalkozna, egy teljes, átfogó képet készül felvázolni a csatlakozóktól a hálózati aktív eszközökön és mérőeszközökön át a szoftveres hálózatelemzésig.

[HWSW] 2007. október 18-án, a budapesti Lurdy házban kerül megrendezésre a FITI - Fejlett IT Infrastruktúra című konferencia, mely vezető szereplők, a 3Com, a Fluke Networks, a Tyco Electronics, illetve a Rittal összefogásával kerül megrendezésre. A konferencia ahelyett, hogy az egyes gyártók termékeivel és megoldásaival foglalkozna, egy teljes, átfogó képet készül felvázolni a csatlakozóktól a hálózati aktív eszközökön és mérőeszközökön át a szoftveres hálózatelemzésig.

A drágább jobb?

A kifejezetten szakmai konferencián főként arra a kérdésre kaphatnak választ az IT-döntéshozók, vagy egyszerű rendszergazdák, hogy miért lehet hatékonyabb hosszútávon a jobb minőségű, viszont költségesebb megoldás választása. A vásárlók érthetően a költséghatékony, ugyanakkor tökéletesen megbízható termékeket, szolgáltatásokat várják el a megoldásokat szállító cégektől, azonban gyakran előfordul, hogy a költségek maximáltsága okán a rövid távon kedvezőbb árú megoldást választják a megbízhatóbb, esetleg menedzselhetőbb, de magasabb árú helyett.

A konferencia ezt a kérdéskört járja körül, a szervező cégek előadói bemutatják, hogy milyen előnyei vannak a minőségi megoldások választásának. A vállalatok egyik legfontosabb területe az adatok biztonsága, az IT-központok tökéletes védelme, a hosszú távú rendelkezésre állás, ezt a három alapvető kívánalmat azonban csak úgy lehet biztosítani, ha minőségi megoldásokat választunk -- a költséghatékonyság ebben az esetben azonban csak hosszútávon jelentkezhet.

Szekciók

A 3Com, a Fluke Networks, a Rittal és a Tyco Electronics négy-négy szekcióelőadásban mutatja be megoldásait, amelyek után lehetőség nyílik az eszmecserére is. A 3Com a jövőbe mutató biztonsági és hálózati megoldásokat helyezi előadásai középpontjába, a Fluke Networks szekcióiban a jövő hálózat-tesztelési és monitorozási megoldásait mutatják be, többek között az adatközpontokban egyre inkább teret hódító 10Gigabit Ethernet sebességre alkalmas hálózatok mérése lesz az egyik legfontosabb téma. Ezt követően a vállalati LAN és WLAN hálózatok üzemeltetése, tesztelése kerül bemutatásra.

A Rittal amellett, hogy bemutatja termékválasztékát, felvázolja az aktuális piaci trendeket és fejlődési irányokat. Ezen túl napjaink egyik legfontosabb kérdéséről, az IT-berendezések hatékony hűtéséről, a szekrényhűtésről, klimatizációról is hallhatnak az érdeklődők. A Tyco Electronics elsőként az AMP NETCONNECT hálózati menedzsment rendszerekről ad átfogó képet, irodai alkalmazásai között elsősorban rugalmas kábelezési technológiáját mutatja be. A szakmai konferencia programját a FITI weboldalán tekinthetjük meg, s itt lehet regisztrálni is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról