Szerző: Ady Krisztián

2007. augusztus 31. 11:07:20

Megérkeztek a 2008-as Norton internetbiztonsági termékek

Menetrendszerűen megérkeztek a Symantec közkedvelt internetbiztonsági termékeinek, a Norton Internet Security és Norton AntiVirus alkalmazások 2008-as, új változatai. A szokásos teljesítménynövelésen és finomhangolásokon, illetve újabb támadások elhárításának képességén túl új funkciókat is kaptak a szoftverek.

[HWSW] Menetrendszerűen megérkeztek a Symantec közkedvelt internetbiztonsági termékeinek, a Norton Internet Security és Norton AntiVirus alkalmazások 2008-as, új változatai. A szokásos teljesítménynövelésen és finomhangolásokon, illetve újabb támadások elhárításának képességén túl új funkciókat is kaptak a szoftverek.

A Norton Internet Security 2008 már tartalmazza a Norton Identity Safe szolgáltatást is, amely a felhasználók azonosítóit védi online bankolás, vásárlás és böngészés során. A szoftver lehetővé teszi, hogy megszabjuk, mely személyes információkat osztunk meg az adott weboldallal, illetve képes arra is, hogy automatikusan beillessze a jelszavakat, melyeket titkosítva tárol. Az alkalmazás így védelmet nyújthat a billentyűleütéseket követő programoktól is.

Az otthoni hálózati funkcióval bővített szoftverek feltérképezik a helyi hálózatra csatlakoztatott eszközöket. Nyomonkövetik azoknak a számítógépeknek általános biztonsági állapotát, amelyeken Norton Internet Security 2008 vagy Norton AntiVirus 2008 fut. A Norton Internet Security 2008-on belül ez a funkció ellenőrzi a vezetéknélküli hálózat biztonságát és figyelmezteti a felhasználót, amikor nem biztonságos vezetéknélküli hálózatra akar csatlakozni.

A Norton szerint az Internet Security 2007-hez viszonyítva a 2008-as termék felhasználói felülete 22 százalékkal gyorsabban reagál, és a gyors vizsgálatot 39 százalékkal gyorsabban hajtja végre. Mindkét termékben megtalálható a SONAR viselkedésalapú azonosítási technológia, amely védelmet nyújt a kártékony kódokkal szemben, mielőtt a szokványos vírus és antispyware beállítások képesek lennének felismerni azokat.

Az új termékek a Windows XP mellett természetesen a Windows Vista operációs rendszerekkel is kompatibilisek. A Norton AntiVirus 2008 és a Norton Internet Security 2008 a viszonteladókon keresztül már elérhető, de akár online is megvásárolható a Symantec weboldalán keresztül.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 01:50

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.