Szerző: Bodnár Ádám

2007. augusztus 27. 15:07

Negyven mérnök végzett idén a D-Link Nyári Egyetemen

Negyven mérnök szerzett D-Link Tanúsított Mérnök elismerést a vállalat által által indított intenzív tanfolyamon, a D-Link Nyári Egyetemen. Ezzel országszerte már 26 olyan rendszerintegrátor áll a vásárlók rendelkezésére, amely magasan képzett technikai szakemberekkel segíti a költséghatékony, ugyanakkor nagyteljesítményű vállalati hálózatok kiépítését.

[HWSW] Negyven mérnök szerzett D-Link Tanúsított Mérnök elismerést a vállalat által által indított intenzív tanfolyamon, a D-Link Nyári Egyetemen. Ezzel országszerte már 26 olyan rendszerintegrátor áll a vásárlók rendelkezésére, amely magasan képzett technikai szakemberekkel segíti a költséghatékony, ugyanakkor nagyteljesítményű vállalati hálózatok kiépítését.

A tréningen résztvevők első kézből ismerhették meg a D-Link üzleti vezeték nélküli eszközeinek, xStack vállalati kapcsolóinak és NetDefend biztonsági termékeinek használatát, és próbálhattak ki gyakran előforduló szcenáriókat. A tréninget Pelikán Tamás, a D-Link Magyarország technikai vezetője és Sorin Oprescu, a D-Link kelet-európai tréningcsapatának oktatója tartotta. "Most vizsgázott partnereink olyan szaktudás birtokába kerültek, mely biztosítja, hogy vásárlóink pontosan az igényeiknek legmegfelelőbb hálózatot építhessék ki, megkímélve magukat a szükségtelen kiadásoktól." -- mondta el Élő András, a D-Link Magyarország ügyvezető igazgatója.

A D-Link az ősz folyamán speciális, egyes megoldásokra koncentráló egynapos tréningeken adja át tudását a VPN-kapcsolatok konfigurációjától kezdve a kisvállalati adattároló-megoldásokig számos érdekes, a mindennapokban szükséges kérdésben.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról