Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

LG csúcsmobil eddig nem látott videofelvételi képességekkel

Bányai György, 2007. augusztus 24. 12:47
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az LG KU990 mobiltelefon 5 megapixeles fényképezőgéppel és 120 képkocka másodpercenkénti sebességű videofelvételi sebességgel örvendeztetheti meg a leendő vásárlóit.

[HWSW] Az LG KU990 mobiltelefon 5 megapixeles fényképezőgéppel és 120 képkocka másodpercenkénti sebességű videofelvételi sebességgel örvendeztetheti meg a leendő vásárlóit.

A Viewty néven is bemutatott készülék az előlapját tekintve szinte megegyezik a gyártó Prada okostelefonjával: érintésérzékeny 240x400 képpontos kijelzőjén jeleníti meg a számbillentyűket, amely alatt csak pár, a hívás fogadására, illetve befejezésére szolgáló gomb található meg. A készülék hátoldalán fogad az igazi újdonság, az ISO 800-as érzékenységre is beállítható 5 megapixeles digitális fényképezőgép, melynek lencséjét a Kodak fényképezőgépeiből is ismert Schneider Kreuznach szállítja. A kiemelkedően jó minőségű, vakuval és elektronikus képstabilizálóval is ellátott optikára szükség van, mert a mobil igen jó mozgókép-felvételi képességekkel rendelkezik, melynek 120 képkockás másodpercenkénti frissítése a duplája a HDTV szabvány 60 képkockájának.


LG PRADA turbó

Az LG és a Google együttműködésének bizonyságaként ezek a klipek elkészültük után rögtön közzétehetők a YouTube videomegosztón. Az ehhez szükséges kapcsolat HSDPA sebességgel történhet. Az új telefon micro SD kártyával bővíthető és FM rádióval is kiegészítették az amúgy sem szerény multimédiás képességeit. A KU990 pontos specifikációi még nem ismertek, ezt az LG a hó végén teszi közzé, nagy valószínűséggel a augusztus 31-től szeptember 5-ig megrendezésre kerülő berlini IFA szakkiállításon. A gyártó a piacra kerülés időpontját októberre teszi.

FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.