Szerző: Ady Krisztián

2007. augusztus 21. 14:38

Analóg óra került a kijelző helyére a Nokia legújabb 3G-s telefonjában

Meglepő kialakítást alkalmazott legújabb, harmadik generációs luxus mobilkészülékénél a Nokia: a 6555 modellben egy analóg óra került a külső kijelző helyére. Az órát nem egy digitális kijelző jeleníti meg, elektronikusan, mint több más modellen, hanem egy igazi órát építettek a mobilba.

[HWSW] Meglepő kialakítást alkalmazott legújabb, harmadik generációs luxus mobilkészülékénél a Nokia: a 6555 modellben egy analóg óra került a külső kijelző helyére. Az órát nem egy digitális kijelző jeleníti meg, elektronikusan, mint több más modellen, hanem egy igazi órát építettek a mobilba.

A kinyitható Nokia 6555 fedlapja a forgópánt különleges kiképzése miatt kinyitott állapotban egyetlen sima felületet alkot a telefon testével, mely hozzájárul az exkluzív megjelenéshez. A belső kijelző 16 millió színárnyalat és 320 x 240 képpont megjelenítésére képes, mely valószínűleg OLED technológiával készült, bár a gyártó erről nem tesz említést. A kamerával is rendelkező Nokia 6555 mobil 30 megabájtnyi beépített memóriája microSD kártyával bővíthető.

Nokia 6555

A harmadik generációs készülék a 3G-támogatásnak köszönhetően gyors adatátvitelre (384/64 kbps) is képes. A Nokia új telefonja nettó 200 eurós áron lesz kapható a következő hónaptól, a szolgáltatók kínálatában a támogatásnak köszönhetően ennél kedvezőbb áron lesz majd várhatóan megvásárolható.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

0

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.