:

Szerző: Bodnár Ádám

2007. augusztus 16. 12:38

A Xeroxtól igazolt gazdasági igazgatót a Microsoft Magyarország

Augusztus 9-től Németh István tölti be a Microsoft Magyarország Gazdasági és Adminisztrációs Igazgatói posztját, miután a pozíciót eddig betöltő Verebélyi Ágnes elhagyja a céget.

[HWSW] Augusztus 9-től Németh István tölti be a Microsoft Magyarország Gazdasági és Adminisztrációs Igazgatói posztját, miután a pozíciót eddig betöltő Verebélyi Ágnes elhagyja a céget.

A 39 éves Németh a Budapesti Műszaki Egyetem villamosmérnöki szakán szerezte diplomáját. Karrierjét 3 éves PricewaterhouseCoopers könyvvizsgálói tapasztalat után a Xerox Magyarországnál folytatta, ahol 10 éves pályafutása alatt regionális pénzügyi kontroller, főkönyvelő, reporting és planning menedzser, valamint magyar és regionális gazdasági igazgatói pozíciókat töltött be. Németh István házas, egy másfél éves kislány édesapja.

Üzleti partnerként a cég sikerességének elősegítése mellett az adminisztratív és pénzügyi szervezet további fejlesztése is egyike lesz Németh kulcsfontosságú feladatainak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 13:39

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.