Szerző: Bodnár Ádám

2007. augusztus 16. 12:38

A Xeroxtól igazolt gazdasági igazgatót a Microsoft Magyarország

Augusztus 9-től Németh István tölti be a Microsoft Magyarország Gazdasági és Adminisztrációs Igazgatói posztját, miután a pozíciót eddig betöltő Verebélyi Ágnes elhagyja a céget.

[HWSW] Augusztus 9-től Németh István tölti be a Microsoft Magyarország Gazdasági és Adminisztrációs Igazgatói posztját, miután a pozíciót eddig betöltő Verebélyi Ágnes elhagyja a céget.

A 39 éves Németh a Budapesti Műszaki Egyetem villamosmérnöki szakán szerezte diplomáját. Karrierjét 3 éves PricewaterhouseCoopers könyvvizsgálói tapasztalat után a Xerox Magyarországnál folytatta, ahol 10 éves pályafutása alatt regionális pénzügyi kontroller, főkönyvelő, reporting és planning menedzser, valamint magyar és regionális gazdasági igazgatói pozíciókat töltött be. Németh István házas, egy másfél éves kislány édesapja.

Üzleti partnerként a cég sikerességének elősegítése mellett az adminisztratív és pénzügyi szervezet további fejlesztése is egyike lesz Németh kulcsfontosságú feladatainak.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.