Szerző: Bodnár Ádám

2007. augusztus 16. 12:38:44

A Xeroxtól igazolt gazdasági igazgatót a Microsoft Magyarország

Augusztus 9-től Németh István tölti be a Microsoft Magyarország Gazdasági és Adminisztrációs Igazgatói posztját, miután a pozíciót eddig betöltő Verebélyi Ágnes elhagyja a céget.

[HWSW] Augusztus 9-től Németh István tölti be a Microsoft Magyarország Gazdasági és Adminisztrációs Igazgatói posztját, miután a pozíciót eddig betöltő Verebélyi Ágnes elhagyja a céget.

A 39 éves Németh a Budapesti Műszaki Egyetem villamosmérnöki szakán szerezte diplomáját. Karrierjét 3 éves PricewaterhouseCoopers könyvvizsgálói tapasztalat után a Xerox Magyarországnál folytatta, ahol 10 éves pályafutása alatt regionális pénzügyi kontroller, főkönyvelő, reporting és planning menedzser, valamint magyar és regionális gazdasági igazgatói pozíciókat töltött be. Németh István házas, egy másfél éves kislány édesapja.

Üzleti partnerként a cég sikerességének elősegítése mellett az adminisztratív és pénzügyi szervezet további fejlesztése is egyike lesz Németh kulcsfontosságú feladatainak.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 03:47

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.