Szerző: Bányai György

2007. augusztus 15. 11:34

K770: új multimédiás fotómobil a Sony Ericssontól

A Sony Ericsson bemutatta autofókuszos kamerával szerelt K770 Cyber-Shot mobiltelefonját, melyet az idei év negyedik negyedévétől lehet majd kedvező áron megvásárolni az európai piacokon.

[HWSW] A Sony Ericsson bemutatta autofókuszos kamerával szerelt K770 Cyber-Shot mobiltelefonját, melyet az idei év negyedik negyedévétől lehet majd kedvező áron megvásárolni az európai piacokon.

A K770-ben 3,2 megapixeles autofókuszos kamerát találunk, mellé egy LED-vaku társul (ezt mozgókép felvételekor is használhatjuk fényszegény környezetben), amelyet a menüből elérhető, az elkészült fényképek szerkesztésére alkalmas PhotoFix alkalmazás is kiegészít. A vékonynak számító, 105x47x14,5 milliméter méretű, 95 grammos készülékház előlapjának nagy részét egy 1,9 hüvelykes kijelző foglalja el, melynek képe 240x320 képponton 262 ezer színben jelenik meg.

A multimédia területét erősíti az RDS adatok vételére alkalmas FM rádió, valamint az MP3-lejátszó is, de a készülék a sztereo bluetooth (A2DP) szabványt is támogatja. A zeneszámok tárolására MemoryStick M2 kártyatípust használhatunk, amely a hazai piacon akár 1 gigabájtos méretben már ma is elérhető, 7-8 ezer forint környékén. A készülék mellé 256 megabájtos változatot csomagolnak majd.


A K770 stílusos burkolata jóval vékonyabb az eddigi K szériás modellekénél

A mobil ismeri a 3G adatátvitelt (az EDGE támogatás azonban kimaradt, így a nem kiépített területeken a GPRS adatátvitel használható), így a beépített NetFront böngészővel gyors szörfözés valósítható meg, de természetesen az emailek is sebesen képesek letöltődni. Az adatátviteli sebességmaximum 384 kbit/s. Az akkumulátoros időre a SonyEricsson állítása szerint nem lehet panasz, 10 órányi folyamatos zenehallgatásról, 5 órányi beszélgetési időről, valamint 8 napnyi készenléti időről tesznek említést. A Sony Ericsson K770 barna és lila színekben, körülbelül 220 eurós áron kerül az európai piacra az év negyedik negyedévében.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról