Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Fogékonyabbak vagyunk a mobilon érkező kéretlen reklámokra

Bányai György, 2007. augusztus 13. 14:53
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az angol mobiltelefon-tulajdonosok egyharmada nem utálja a szolgáltatók által küldött spamet -- derül ki egy most nyilvánosságra hozott felmérésből.

hirdetés
[HWSW] Az angol mobiltelefon-tulajdonosok egyharmada nem utálja a szolgáltatók által küldött spamet -- derül ki egy most nyilvánosságra hozott felmérésből.

A számítógépes világban megismert spam-irritáció jóval enyhébb mértékben van jelen a mobilos közegben, amit az is bizonyít, hogy az angol mobiltelefon-használók egyharmada nem utasítja el a szolgáltatók által a készülékre küldött spameket, sőt, 11 százalékuk már költött is pénzt ennek eredményeképp -- állítja a Pontis marketingcég felkérésére a Gfk NOP által Angliában 2007 júliusában végzett felmérés. Az e-mailben érkező spamek a különféle felmérések szerint a felhasználók 90-95 százalékát taszítják.

A megkérdezett 45-54 éveseknek a háromnegyede, az 55-64 éveseknek pedig 78 százaléka azonban érdektelennek tartja a mobiljára érkező reklámokat és ugyanígy gondolkodik a felnőtt tizenévesek fele is. Guy Talmi, a Pontis marketingigazgatója szerint a mobilszolgáltatók továbbra is képtelenek az előfizetők igényeinek megfelelő tartalmat és szolgáltatásokat biztosítani, amivel nem csak hogy nem tudnak új bevételi forrásokra szert tenni, hanem a saját felhasználóikat is elidegenítik.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.