Szerző: Bányai György

2007. augusztus 10. 12:41:53

Érkeznek a Lenovo ThinkPad mobiltelefonok

[PCPOP] A Lenovo új területre tévedt: asztali és hordozható számítógépei mellett most már mobiltelefont is kínál, ráadásul az átlagosnál exkluzívabb kivitelben.

[PCPOP] A Lenovo új területre tévedt: asztali és hordozható számítógépei mellett most már mobiltelefont is kínál, ráadásul az átlagosnál exkluzívabb kivitelben.

A Lenovo hasonlóan a többi nagy gyártóhoz egy már bejáratott modellcsalád nevét használja ki eddig nem gyártott terméktípus sikerének eléréséhez. Éppúgy, mint a Sony teszi ezt a Walkman, vagy Cybershot márkajelzéssel a mobiltelefonjanál, a Lenovo a noteszgépeknél használt Thinkpad nevet illesztette a P768 modellnéven a napokban napvilágott látott mobiltelefonjára.


Forrás: pcpop.com

A gyártó első mobiltelefonja nem a belépőszintet célozta meg, hanem a középkategóriát. A fémkeretbe zárt, ujjlenyomatok gyűjtésére kiválóan alkalmas, fényes műanyag külső alatt 260 ezer színű, 176x220 képpontból álló kijelzőt, két megapixeles fényképezőgépet, valamint egy mini SD kártyahelyet találunk, amelybe a mellékelt 256 megabájtos kártyát csúsztathatjuk, kiegészítendő a mobil 64 megabájtnyi belső memóriáját. A készülékbe még egy FM rádiót is építettek az MP3 lejátszó mellé.

Arról nincs információnk, hogy a Lenovo noteszgépeinek stílusában bemutatott P768 a kínai piacon kívülre mikor merészkedik, de ott 999 jüanért, vagyis árfolyamtól függően körülbelül 25 ezer forintért vásárolható meg.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 12:44

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.