Szerző: Ady Krisztián

2007. augusztus 8. 14:05

A Dailymotion és a Metacafe online videóival bővült a Skype

Tovább bővült a Skype népszerű internettelefon szoftvere, a magyarul is letölthető Skype 3.5-ben akár a Metacafe és a Dailymotion videomegosztó oldalak adatbázisából is letölthetjük kedvenc videónkat, majd azt a profilunkba illeszthetjük.

[HWSW] Tovább bővült a Skype népszerű internettelefon szoftvere, a magyarul is letölthető Skype 3.5-ben akár a Metacafe és a Dailymotion videomegosztó oldalak adatbázisából is letölthetjük kedvenc videónkat, majd azt a profilunkba illeszthetjük.

A két videomegosztó oldallal kötött egyezség a Skype beszélgetések során is visszaköszönhet, a szóba került videók ugyanis itt is könnyedén beilleszthetők, megoszthatók --a felhasználók a két szolgáltató 3 millió videót tartalmazó adatbázisaiból válogathatnak. Az új szoftverváltozat lehetővé teszi a videochatek alatt állóképek mentését, illetve a bejövő hívások más személy részére, vagy csoport részére továbbítását is, a Skype Pro előfizetők vonalas vagy mobilszámra is továbbíthatják hívásaikat. A Skype új változatában már elérhető az automatikus újrahívás is, amikor a szoftver kétpercenként megpróbálja felhívni foglalt, vagy nem elérhető leendő beszélgetőtársunkat.

A Skype internettelefon szoftvert milliók használják naponta, a szolgáltatásnak már több mint 220 millió felhasználója van -- a Skype kliensszoftvert eddig több mint félmilliárdszor töltötték le az interneten keresztül. A Skype az eBay tulajdona, a cég 2005 szeptemberében 2,6 milliárd dollárt fizetett a szolgáltatásért.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról