Szerző: Bodnár Ádám

2007. augusztus 6. 09:40

Az EMEA régióban is elindult az EMC Velocity partnerprogramja

Az európai, közép-keleti és afrikai piacon is útjára indította Velocity partnerprogramját az EMC. A térségben máris öt EMC Velocity Signature Solution Center Partner (SCP) már működik: a francia ARES, a brit Computacenter, a spanyol IPM, a svéd PROACT és az osztrák S&T. A Velocity partnerprogramban változások is történnek: felépítése ötről háromszintűre változik és leegyszerűsödik az akkreditációs folyamat is, a distribútorok számára kétszintű szerkezetet alakítanak ki, a partneri szint és a jutalmak meghatározásakor pedig a pontalapú rendszert felváltja a bevétel-alapú.

[HWSW] Az európai, közép-keleti és afrikai piacon is útjára indította Velocity partnerprogramját az EMC. A térségben máris öt EMC Velocity Signature Solution Center Partner (SCP) már működik: a francia ARES, a brit Computacenter, a spanyol IPM, a svéd PROACT és az osztrák S&T. A Velocity partnerprogramban változások is történnek: felépítése ötről háromszintűre változik és leegyszerűsödik az akkreditációs folyamat is, a distribútorok számára kétszintű szerkezetet alakítanak ki, a partneri szint és a jutalmak meghatározásakor pedig a pontalapú rendszert felváltja a bevétel-alapú.

Az SCP-vé váláshoz egy sor feltételt kell teljesítenie a cégeknek, igazolva az EMC alapú megoldások értékesítése és támogatása terén meglévő szakértelmüket, valamint elkötelezettségüket, hogy befektessenek egy megoldásközpontba és működtessék azt, illetve képezzék értékesítési és esales-szakembereiket az EMC hardvereivel, szoftvereivel és szolgáltatásaival kapcsolatban. Minden Velocity Signature Solution Center Partner dedikált EMC megoldásközpontot működtet körzetében, ahol bemutatja az EMC által a konszolidációhoz, biztonsági mentéshez, archiváláshoz és védelemhez kínált megoldásokat.

A Velocity Signature Solution Centerekben lehetőség van az ügyfél környezeteinek kialakítására, meghatározott alkalmazások, megoldások bemutatására, illetve az egyes megoldásokkal kapcsolatos oktatás biztosítására. Attól függően, hogy a partner mely alkalmazásokkal -- Microsoft, SAP, Oracle vagy Cisco -- áll legközelebbi viszonyban, kiválaszthatja, hogy mely EMC alkalmazásközpontú megoldásokat kívánja bemutatni a megoldásközpontban. Az EMC megoldásait szigorú tesztelés, problémamentes partnerintegráció, valamint dokumentált bevezetési módszertanok kísérik.

Minden partnernek be kell lépnie az EMC Authorized Services Network (ASN) hálózatába. Az ASN minősítés birtokában a Velocity Signature Solution Center partnerek informatikai infrastruktúra szolgáltatások teljes sorát kínálhatják: konzultációt, integrációt és támogatást, hogy az ügyféllel a berendezések teljes életciklusán keresztül tarthassák a kapcsolatot, az EMC-megoldás bevezetésétől egészen annak felügyeletéig.

"Az EMC hisz abban, hogy a kibővített program olyan eszközöket kínál a partnerek számára, amelyekkel javítható a profit és a nyereségesség. Nagy örömünkre szolgál, hogy öt partnerünk ennyire gyorsan magáévá tette a szemléletet, és a célunk az, hogy a Közép-Kelet-Európa minden régiójában működhessen egy EMC Velocity2 Signature Solution Center" -- mondta el Willem Hendrickx, az EMC közép-kelet-európai régió értékesítési csatornájáért felelős alelnöke.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról