Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Fizess később: három hónappal halasztott fizetés a PayPallal

Bányai György, 2007. augusztus 03. 11:39
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az egyik legismertebb, itthon is elérhető online fizetőszolgáltatás, a PayPal a GE Money bankkal szövetkezve hitelezési szolgáltatást indít -- sajnos egyelőre csak az Egyesült Államokban. A 90 napos halasztott fizetési lehetőség bevezetésétől új ügyfeleket remélnek.

hirdetés
[HWSW] Az egyik legismertebb, itthon is elérhető online fizetőszolgáltatás, a PayPal a GE Money bankkal szövetkezve hitelezési szolgáltatást indít -- sajnos egyelőre csak az Egyesült Államokban. A 90 napos halasztott fizetési lehetőség bevezetésétől új ügyfeleket remélnek.

A PayPal Later névre keresztelt, akár 90 napig halasztható fizetést is megengedő új szolgáltatás erősítheti a PayPal helyzetét a Google online fizetőrendszerével, a Google Checkouttal zajló egyre kiélezettebb versenyben. A GE Money képviselője szerint a fizetési késedelem esetén eszközölt szankciók, vagy a késedelmi kamatok mértéke összehasonlítható a bank által nyújtott egyéb, hétköznapi személyi kölcsönök esetén alkalmazottakkal. Emellett hangsúlyozta, hogy a PayPal általános szolgáltatási díja felett nem kell számolni további költségekkel. Az Ebay szerint a PayPalt használók 56 százaléka többet vásárolna, ha lenne egyéb fizetési alternatíva.

A PayPal az eBay tulajdonában áll, az egyik legnagyobb elektronikus piactér 2002-ben vásárolta fel a céget, hogy megkönnyítse az internetes kereskedelmet, támogatva az eBay aukciós portálok működését. A PayPal révén a vevőnek nem kell érzékeny banki adatokat az eladók számára kiadni, az eladónak pedig nincs szüksége költséges terminálok kiépítésére és üzemeltetésére.

A fizetések ráadásul valós időben történnek nemzetközi szinten is, a tranzakciós díjak pedig a banki jutalékok töredékét teszik ki. Mindemellett a rendszerrel hamar tisztázni lehet a vitás eseteket is, mivel minden pénzügyi műveletnek nyoma marad, így viszonylagos biztonságot is ad.

Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.