Szerző: Ady Krisztián

2007. július 31. 10:48:54

Torrentszervereken terjed a Vista két meglepetés javítócsomagja

Két Vista javítócsomagot, számos apró, fontos javítást összesítő gyűjtőcsomagjait tett közzé a Microsoft a Windows Server 2008 bétatesztelőinek a hétvégén. A két javítócsomag -- minő meglepetés -- nem sokáig maradt a bétatesztelők kíváltsága, felbukkantak több weboldalon, jelenleg pedig torrentszervereken keresztül is letölthetők.

[HWSW] Két Vista javítócsomagot, számos apró, fontos javítást összesítő gyűjtőcsomagjait tett közzé a Microsoft a Windows Server 2008 bétatesztelőinek a hétvégén. A két javítócsomag -- minő meglepetés -- nem sokáig maradt a bétatesztelők kíváltsága, felbukkantak több weboldalon, jelenleg pedig torrentszervereken keresztül is letölthetők.

A Vista Performance and Reliability Pack és Vista Compatibility and Reliability Pack csomagok számtalan teljesítményt növelő, hibákat befoltozó javításokat tartalmaznak, melyek között több olyan is megtalálható, melyekre a Vista megjelenése óta panaszkodnak a felhasználók. A Microsoft nem csak az állományok másolásának sebességét teszi rendbe, hanem javít az alvó és hibernáló funkciókon, a memóriakezelés ismert problémáin, illetve az XP-ről frissített Vista rendszerek megbízhatóságán.

Windows Vista javítócsomag
Az AeroXperience tesztje

A csomagok települését követően javulhat a grafikus kártyák meghajtóinak teljesítménye is, de az AeroXperience oldal gyors tesztje szerint az állományok másolásának sebessége is kevesebb, mint a felére csökken. A mindössze 10+2 megabájt körüli javítócsomagok hivatalosan várhatóan a szokásos időpontban, két hét múlva, augusztus második keddjén lesznek elérhetőek.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 19:56

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.