Szerző: Ady Krisztián

2007. július 26. 13:45

Netgear termékek a T-Pontokban

Az Albacomp Zrt. a Netgearrel karöltve nyerte meg a Magyar Telekom Nyrt. 2007 januárjában kiírt tenderét, mely közel tízezer darab vezeték nélküli hálózati eszköz -- Wi-Fi-routerek, PCMCIA- és USB-adapterek -- beszerzését célozta. Ennek köszönhetően a T-Pontokban és a T-Com partnereinek üzleteiben a NETGEAR vezeték nélküli eszközei is megvásárolhatók.

[HWSW] Az Albacomp Zrt. a Netgearrel karöltve nyerte meg a Magyar Telekom Nyrt. 2007 januárjában kiírt tenderét, mely közel tízezer darab vezeték nélküli hálózati eszköz -- Wi-Fi-routerek, PCMCIA- és USB-adapterek -- beszerzését célozta. Ennek köszönhetően a T-Pontokban és a T-Com partnereinek üzleteiben a NETGEAR vezeték nélküli eszközei is megvásárolhatók.

Az Albacomp a Netgearrel már egy korábbi, tavalyi tenderen is indult, amikor 500 darab router szállítására kaptak megbízást a Magyar Telekomtól. Az azóta szerzett tapasztalatok birtokában vágtak neki a 2007 elejei tendernek is. A Magyar Telekom 2007 márciusában az Albacomppal egyéves szállítási keretszerződést kötött, ennek megfelelően a Netgear termékek már április óta kaphatók. A készülékek a jelek szerint a vásárlók körében kedvező fogadtatásra találtak, mivel az első két hónap alatt már közel hatezer darab Wi-Fi hálózati eszköz került leszállításra.

Netgear DG834
Netgear DG834

A Magyar Telekom a Netgear DG834 multifunkciós, ADSL2/2+ modemmel is ellátott Wi-Fi-s routerét, a Netgear WGR614 Wi-Fi routert, illetve a WG511 PCMCIA Wi-Fi-kártyát kínálja noteszgépünk számára. A szintén kínálatban szereplő WG111 adapter USB2.0 porton keresztül csatlakozhat bármilyen számítógépünkhöz. A készülékeket a T-Pontokban kedvezményes áron lehet megvásárolni, a WGR614 és a WG111 adapter együttes csomagban pedig 11111 Ft-ért hazavihető.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról