Szerző: Ady Krisztián

2007. július 24. 12:42

Állománymegosztó szolgáltatást vásárolt a Nokia

A Nokia és a Twango ma jelentette be, hogy a Nokia felvásárolta a médiamegosztó szolgáltatást. A Twango kép-, hang- és videomegosztást kínál egyesített, könnyen kezelhető, közösségi funkciókkal is felruházott felületen. A Nokia a vállalat tapasztalt csapatára építve egy újabb, hatalmas lépést tehet az internetes szolgáltatások felé, ahol már korábban is bontogatta szárnyait.

[HWSW] A Nokia és a Twango ma jelentette be, hogy a Nokia felvásárolta a médiamegosztó szolgáltatást. A Twango kép-, hang- és videomegosztást kínál egyesített, könnyen kezelhető, közösségi funkciókkal is felruházott felületen. A Nokia a vállalat tapasztalt csapatára építve egy újabb, hatalmas lépést tehet az internetes szolgáltatások felé, ahol már korábban is bontogatta szárnyait.

A Twango egy magánkézben lévő vállalkozás, melyet Microsoft-veteránok alapítottak az Egyesült Államokban. A weboldalon keresztül megoszthatjuk, rendszerezhetjük fotónkat, képeinket, zenéinket. A Twango különlegessége, hogy több állománytípust támogat, mint konkurensei, illetve közösségi funkciókkal is ellátták. A szolgáltatás erőteljes platformja lehet a mobil állománymegosztásnak is, összekapcsolva ezzel a mobilkészülékeket és az asztali számítógépeket.

Twango.com

A Twango könnyen elérhető multimédia-megosztó platform lehet a jó minőségű képek és videók készítésére alkalmas, szélessávú mobil internetre kapcsolódni képes Nokia mobil- és okostelefonok számára. A Nokia 2006-ban több mint 140 millió ilyen készüléket adott el, melyek mindegyike potenciális Twango felhasználó lehet. A felvásárlás pénzügyi részletei sajnos nem ismertek.

a címlapról

VISION

0

Olcsóbb Vision Pro-ra fekszik rá az Apple

2024. június 19. 13:00

A második generációs eszköz fejlesztése helyett egy alacsonyabb árkategóriára lövő hardverre összpontosít az almás cég, ami 2025-ben jelenhet meg.