Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

Bővítette N800 internetterminálja szoftverét a Nokia

Ady Krisztián, 2007. július 06. 16:04
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Örülhetnek a Nokia N800 internetterminál tulajdonosok, a Nokia elérhetővé tette az Internet Tablet OS 2007 Edition mobil operációs rendszer legújabb frissítését . Az új szoftver nem csak Skype-klienst és 8 gigabájtos memóriakártyák támogatását hozza el, de a beépített böngészőt Flash 9-támogatással is ellátja, illetve érezhetően hosszabbá teszi az akkumulátoros üzemidőt.

[HWSW] Örülhetnek a Nokia N800 internetterminál tulajdonosok, a Nokia elérhetővé tette az Internet Tablet OS 2007 Edition mobil operációs rendszer legújabb frissítését. Az új szoftver nem csak Skype-klienst és 8 gigabájtos memóriakártyák támogatását hozza el, de a beépített böngészőt Flash 9-támogatással is ellátja, illetve érezhetően hosszabbá teszi az akkumulátoros üzemidőt.

Az N770 utódja a januári CES-en látott napvilágot, ahhoz hasonlóan nem tartalmaz mobiltelefon funkciókat. Az N770 felfrissített változata gyorsabb, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolaton keresztül képes internethez, vagy mobilkészülékhez csatlakozni, és webkamerával is ellátták. A készülék új külsővel próbált több rajongót szerezni ennek a termékcsaládnak.

Nokia N800 Internet Tablet

A Nokia N800 Internet Tablet linux-alapú operációs rendszerrel büszkélkedhet, a készülékhez a 2005-től elérhető nyílt forrású Maemo fejlesztőkörnyezettel lehet alkalmazásokat készíteni. Az N800 400 dollár körüli áron vásárolható meg.

FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.