Szerző: Ady Krisztián

2007. július 4. 12:13

Megalakult a D-Link zárójel Magyarország zárójel bezárva Kft.

Önálló cégként folytatja tovább tevékenységét július 1-től a D-Link hazai képviselete, mely a D-Link (Magyarország) Kft. nevet választotta magának. A hamarosan ötödik évfordulóját ünneplő hazai iroda az eddigieknél is szorosabb partnerkapcsolatokat, illetve nagyobb rugalmasságot vár a részleges függetlenedéstől.

[HWSW] Önálló cégként folytatja tovább tevékenységét július 1-től a D-Link hazai képviselete, mely a D-Link (Magyarország) Kft. nevet választotta magának. A hamarosan ötödik évfordulóját ünneplő hazai iroda az eddigieknél is szorosabb partnerkapcsolatokat, illetve nagyobb rugalmasságot vár a részleges függetlenedéstől.

A 2002-ben megnyitott képviseleti iroda minden évben a piac növekedését meghaladó mértékben tudta növelni eredményeit. A hazai képviselet sikeres együttműködést alakított ki a Magyar Telekommal, illetve elődjével, a Matávval, akivel ADSL modemszállítási szerződést kötöttek, a legtöbb hazai ADSL-internetező asztalán D-Link modemek biztosítják a szélessávú kapcsolatot. A D-Link 2006-ban Magyarországra helyezte a kelet-európai régió telekommunikációs és internetszolgáltatói kompetenciaközpontját, majd az elmúlt hónapokban úgy döntött, önálló vállalatként működteti tovább az eddigi képviseletet.

"Eddigi dinamikus fejlődésünk folytatását várjuk a magyar leányvállalat megalapításától, hiszen mostantól az eddigieknél is szorosabbra fűzhetjük kapcsolatainkat partnereinkkel, közvetlenül szerződhetünk, a hazai piacra vonatkozó döntések itt kerülnek meghozatalra és a szerződéseket is itt írjuk alá" -- mondta Élő András, a D-Link (Magyarország) Kft. ügyvezető igazgatója.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról