Szerző: Bányai György

2007. július 4. 10:35

Az LG mobiltelefonjairól is elérhető lesz a YouTube

Július 3-án Szöulban az LG bejelentette, hogy az év végére piacra dob egy olyan mobiltelefont, amely képes teljes mértékben együttműködni a Google YouTube videomegosztó szolgáltatásával.

[HWSW] Július 3-án Szöulban az LG bejelentette, hogy az év végére piacra dob egy olyan mobiltelefont, amely képes teljes mértékben együttműködni a Google YouTube videomegosztó szolgáltatásával.

Az új telefon segítségével nem csak megtekinteni tudjuk a videókat, hanem feltölteni is, legyen az a mobilba előzőleg áttöltött, vagy akár azzal készített film. "Az új mobiltelefon segítségével eddig még nem látott módon kapcsolhatók össze a felhasználók. A mozgóképek feltöltése és megtekintése olyan egyszerű lesz, mint ahogy azt a számítógépünkön megszokhattuk" -- mondta Dr. Skott Ahn az LG mobilüzletágának elnök-vezérigazgatója. Steve Chen a YouTube társalapítója és technológiai igazgatója izgatott az LG-YouTube társulás miatt. Szerinte sokaknak van szüksége arra, hogy a mobiltelefonjukkal elkapott pillanatokat bármikor megoszthassák másokkal, bárhol is legyenek.


Az LG-KS10 készülék már a piacon van és számos Google alkalmazást tartalmaz

Az LG már idén márciusban jelét adta a partnerkapcsolatnak az LG-KS10 készülékének megjelentetésével, amely számos Google alkalmazást (Google Search, Gmail mobile, Google Maps Mobile) tartalmaz előtelepítve. A YouTube pedig már most is kínál feltöltési lehetőséget MMS-ben a többek között erre alakított YouTube mobile oldalon, sőt, a napokban megjelent Apple iPhoneban is megtalálhatjuk a vezetéknélküli hálózatot használó, YouTube tartalmak megtekintésére szolgáló alkalmazást.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról