:

Szerző: Bodnár Ádám

2007. június 29. 08:50

rEVOL Express: modulonként is elérhető rEVOLUTION ügyviteli szoftvere

Új funkciókkal és új néven jelent meg a rEVOLUTION Iroda ügyviteli szoftvercsalád. A rEVOL Express újdonsága, hogy a dobozos szoftvercsaládok között egyedülálló módon a kisvállalati felhasználók a számukra hasznos funkciókat tartalmazó modulokból állíthatják össze a működésüknek legmegfelelőbb ügyviteli szoftvert.

[HWSW] Új funkciókkal és új néven jelent meg a rEVOLUTION Iroda ügyviteli szoftvercsalád. A rEVOL Express újdonsága, hogy a dobozos szoftvercsaládok között egyedülálló módon a kisvállalati felhasználók a számukra hasznos funkciókat tartalmazó modulokból állíthatják össze a működésüknek legmegfelelőbb ügyviteli szoftvert.

Bár egyre több mikro- és kisvállalat igényel ügyviteli programot, a financiális korlátok csak a cég számára az adott pillanatban legszükségesebb funkciókat nyújtó szoftver megvásárlását teszik lehetővé. Jellemző ugyanakkor, hogy az ügyviteli programmal már rendelkező cégek a fejlődésükkel párhuzamosan a szoftvereik funkcionalitásának kibővítését is igénylik. Ezen piaci igényekre válaszul, a több mint 14 ezer felhasználó visszajelzései alapján született a rEVOL Express.

A vállalatok a Számlaíró és SzámlaVarázsló alapmodulhoz további hét kiegészítő modul (Készletkezelő, Házipénztár, Kereskedelem, Pénzügy, Deviza, Üzleti Analítika illetve Pénztárgép) közül választhatnak, így mindig a vállalkozás anyagi lehetőségeinek, profiljának és bővülésének megfelelő rendszert használhatják. A rEVOL Expressben az önállóan is használható alapmodulok egységesen 19990 forintba kerülnek, míg a kiegészítő modulok ára nettó 9990 forint, így a speciális termékkombinációkat választó cégek akár 30-60 százalékkal alacsonyabb áron juthatnak a szoftverhez mint korábban. Az új árképzési modelltől a rEVOLUTION azt várja, hogy a jelenleginél is több cég áll át a gépi számlázásra.

A felhasználók a modulokat egyetlen, modern kezelőfelületről érhetik el, a párhuzamos tevékenységkezelésnek köszönhetően pedig már nem szükséges ki- és belépkedni az egyidőben használt különböző menüpontokba. A program hálózatban is telepíthető, így különböző gépeken egyetlen adatbázist használva dolgozhatnak a cég munkatársai. A többcéges verzióban a rendszer maximum 10 cég kezelésére képes, a felhasználó ez esetben a belépéskor választja ki, hogy melyik cég adataival dolgozik. A szoftverekhez egy éves terméktámogatás tartozik. A programokat a cég rendszeresen fejleszti, így nem csak a törvényi változásoknak megfelelő módosításokkal, hanem a változó piaci körülményeknek megfelelő új funkciókkal is folyamatosan bővül a szoftvercsalád.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 03:09

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.