:

Szerző: Bodnár Ádám

2007. június 21. 15:50

Új regionális vezetők az APC-MGE élén

Philippe Reveilhac-ot nevezte ki az APC-MGE a magyarországi, lengyelországi és délkelet-európai regionális ügyvezető igazgatójává, aki Bíró Viktort váltja ebben a pozícióban. Reveilhac közvetlen felettese Ruedi Kindler lesz, akit nemrégiben neveztek ki az APC-MGE alelnökévé és az APC-MGE svájci, közép-európai, délkelet-európai és izraeli tevékenységekért felelős elnökévé.

[HWSW] Philippe Reveilhac-ot nevezte ki az APC-MGE a magyarországi, lengyelországi és délkelet-európai regionális ügyvezető igazgatójává, aki Bíró Viktort váltja ebben a pozícióban. Reveilhac közvetlen felettese Ruedi Kindler lesz, akit nemrégiben neveztek ki az APC-MGE alelnökévé és az APC-MGE svájci, közép-európai, délkelet-európai és izraeli tevékenységekért felelős elnökévé.

Amint arról lapunk is beszámolt, a francia Schneider Electric tavaly októberben jelentette be az American Power Conversion (APC) 6,1 milliárd dolláros felvásárlását. A tranzakció eredményeképp az APC-t a Schneider Electric tulajdonában levő MGE UPS Systemsbe integrálták, ennek eredményeképp jött létre az APC-MGE. Érdekesség, hogy az MGE szintén felvásárlás révén került a Schneider birtokába, az a tranzakció 2003-ban zajlott.

"Örömmel vesszük, hogy Philippe Reveilhac vezeti az APC-MGE magyarországi tevékenységét. Reveilhac biztosítani fogja, hogy az iparág legátfogóbb megoldás- és szolgáltatásajánlatát tegye az APC-MGE és a régió piacát jellemző speciális igényekre koncentrálva elégedett ügyfeleket szerezzen." -- mondta Ruedi Kindler.

Reveilhac 1996 óta dolgozik az MGE-nél, ahol kezdetben szünetmentes tápegységekkel (UPS) foglalkozott, majd a vállalat dél-franciaországi nagyobb projektekért felelős regionális vezetője, később regionális igazgatója volt. 2005 óta az MGE közép-európai regionális igazgatója, amelynek keretében 12 ország értékesítési és szolgáltatási tevékenységét felügyeli.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 17:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.